• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Nærum

Veludført håndværk og flotte resultater til en god pris

Trænger malingen i din bolig til at blive fornyet? Det kan være, at malingen udvendig er begyndt at se en smule trist og falmet ud – eller måske trænger du til et nyt look indvendig. Det kan være, du tænker, at opgaven er lige til og selv overvejer at kaste dig ud i projektet, men så bør du overveje det én gang til.

For selv den mest erfarne gør-det-selv-mand kan det nemlig være en udfordrende opgave, og du risikerer, at der skal males igen kort tid efter, fordi resultatet og kvaliteten måske ikke er i top. Derfor er det altid en god idé at få hjælp af et professionelt og erfarent malerfirma som MalerKanonen. Vi har mange års erfaring og er eksperter på området, hvilket er din sikkerhed for, at maleropgaven bliver udført i høj kvalitet. Du kan derfor trygt vælge os, når du har brug for en dygtig maler i Nærum.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Slip for alle bekymringerne og uforudsete problemer

Hos MalerKanonen har vi de rette kompetencer til at klare enhver opgave, og vi lægger stor vægt på at levere et resultat, der lever op til dine forventninger. Der er derfor mange fordele ved at indgå i et samarbejde med MalerKanonen:

 • Dygtige og erfarne malere
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Færre bekymringer og uforudsete problemer
 • Grundig rådgivning igennem hele processen
 • Skræddersyet tilbud med afsæt i dine behov

Med MalerKanonen slipper du for alle de bekymringer og udfordringer, der kan opstå i forbindelse med et malerprojekt. I stedet kan du blot læne dig tilbage og glæde dig til det endelige slutresultat. Vi lægger nemlig stor vægt på, at du får en god proces og har tillid til, at vi udfører din opgave i højeste kvalitet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

En bred vifte af professionelle malerydelser

Gennem årene har vi udført mange forskellige typer maleropgaver, og vi har hjulpet med alt fra store til små projekter. Det betyder, at vi har kompetencerne til at klare en bred vifte af opgaver og kan derfor tilbyde en række forskellige malerydelser:

Vi kan både hjælpe dig med selve forarbejdet i form af spartling af vægge og opsætning af filt, men vi hjælper dig naturligvis også med selve malerarbejdet. Uanset om du skal have malet et lille rum eller hele boligen, så er vi klar til at hjælpe dig.

Få et godt tilbud på din opgave

Hvis du gerne vil have professionel hjælp til din opgave i Nærum, så er du altid velkommen til at kontakte MalerKanonen. I fællesskab finder vi frem til den bedste løsning, der stemmer overens med dine behov og ønsker – og så kommer vi gerne med et godt tilbud på din opgave, som er helt gratis og uforpligtende.

Tilbuddet bliver skræddersyet til lige netop din opgave, så du får et resultat, der stemmer overens med de forestillinger, du har gjort dig. Samtidig får du en skræddersyet pris, så du slipper for at betale overpriser.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Vi forsøger at arbejde så effektivt som muligt, uden at det går udover kvaliteten. Alle maleropgaver er dog forskellige, hvilket derfor også har betydning for den tid, vi bruger på at male.

  I de fleste tilfælde bruger vi kun nogle få dage på arbejdet. Der skal dog tages højde for vigtige ting, som antal rum der skal males i, om der skal males én eller flere gange, overfladen der males på og flere andre ting.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Et professionelt malerfirma sikrer dig malerarbejde der er 100 % i orden og ikke skal males om igen om nogle få år. Samtidig slipper du også for mange af de bekymringer og udfordringer, som typisk følger med, når man selv skal stå for at male.

 • Ja, det er den. Efter udførelse af opgaven rydder vi op, så alt er flot og klart til dig, og så er det eneste, du skal vente på, at malingen tørrer, hvilket normalt kun tager 4-5 timer.