• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Erfarne malere med stor ekspertise

Er du på jagt efter en dygtig maler i Køge? Det kan være, at du står og skal til at sælge dit hus eller lejlighed og i den forbindelse skal have malet hjemmet. Det kan også være, at dit hjem bare trænger til et frisk pust, så det fremstår endnu mere indbydende. Uanset hvad grunden er, så bør du altid overveje at få et professionelt malerfirma til at klare opgaven.

En professionel maler med erfaring og de rette kompetencer kan give dig optimale resultater, hvilket ikke nødvendigvis er tilfældet, hvis du selv kaster dig ud i projektet. Samtidig sparer du en masse tid og kræfter og ofte også penge, da du risikerer at skulle male igen kort tid efter, hvis du selv gør det.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt malerarbejde der lever op til forventningerne

Hvis du gerne vil være garanteret godt håndværk og et flot resultat, så skal du vælge MalerKanonen som dit professionelle malerfirma. Hos MalerKanonen klarer vi nemlig enhver form for malerarbejde – og med mange års erfaring inden for branchen, er vi rustede til at varetage både store og små opgaver.

Vi rådgiver dig fra start til slut og sørger for, at vi finder den mest optimale løsning til dine behov. Vores mål er, at du i sidste ende står med et veludført stykke malerarbejde, der lever op til forventningerne.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til en lang række maleropgaver

Hos Malerkanen har vi erfaring med mange forskellige ydelser inden for malerarbejde. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder, hvor det vigtigste altid har været, at vores kunder er tilfredse og begejstrede for resultatet. Hos os er kunden i centrum, så vi er først færdige med projektet, når du er 100 % tilfreds.

Hos MalerKanonen kan vi hjælpe dig med følgende maleropgaver:

Vi kan både hjælpe med selve malerarbejdet, men også forarbejdet i form af opsætning af filt og spartling af vægge, som i nogle tilfælde kan være nødvendigt. Vi ønsker altid at tilbyde den bedste service, så derfor bruger vi udelukkende dygtige og erfarne malere med kompetencerne på plads. På den måde er du garanteret godt håndværk og høj kvalitet, men også et flot resultat der kan bringe dig glæde i mange år frem.

Få et godt tilbud på din maleropgave

Mangler du en dygtig maler i Køge eller et andet sted på Sjælland, så er du altid velkommen til at kontakte os, så du kan høre mere om vores ydelser, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit malerprojekt. Uanset om du blot skal have malet en enkelt væg eller hele hjemmet, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, som bliver skræddersyet til dine konkrete behov og ønsker. Hos MalerKanonen går vi ind på gennemsigtighed og fair priser, så derfor tilbyder vi ingen standardpriser, men i stedet får du en pris, der passer til din opgave. Der er nemlig ingen maleropgaver, der er ens.

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL?

Hvorfor vælge en professionel maler i Køge?
At vælge en professionel maler sikrer, at dine malerprojekter bliver udført med den rette teknik og ekspertise. Dette kan forlænge malingens holdbarhed og sikre et smukt resultat.

Hvordan vedligeholder jeg min nymalede væg?
Efter malerarbejde anbefales det at undgå direkte berøring eller rengøring af væggen i et par dage for at lade malingen tørre ordentligt. Regelmæssig rengøring med milde rengøringsmidler og undgåelse af skarpe genstande kan også hjælpe med at bevare væggens udseende.

Hvad koster malerarbejde i Køge?
Prisen for malerarbejde kan variere baseret på væggens størrelse, tilstand og den ønskede type maling. Kontakt os for et præcist tilbud tilpasset dine behov.

Hvor lang tid tager et malerarbejde?
Afhængigt af væggens størrelse og tilstand kan et malerarbejde tage mellem et par timer til flere dage. Vi stræber altid efter at levere hurtige og effektive resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Når vi beregner en pris på udførelse af malerarbejde, er der flere ting, der har betydning for den endelige pris. Derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for alle opgaver.

  Den samlede pris for malerarbejde afhænger blandt andet af, hvor meget der skal males, hvilken overfladetype der skal males på, og om vi skal male én eller flere gange for at sikre dig det bedste resultat.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.