• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Kirke Såby

Vi værdsætter feedback fra dig

Malerkanonen ønsker at vores kunder er glade og tilfredse, når vi har afsluttet en opgave. Derfor skal du altid kunne mærke at vi er topprofessionelle fagfolk, som har omfattende erfaring fra masser af maleropgaver, fordelt over mange år.

Med andre ord, så har vi gennem tiden haft et rigtig godt samarbejde, med et stort antal kunder. Og vi har altid haft et mål om, at du som kunde skulle have det bedst resultat, og den bedste mulige service.

Det betyder nemlig meget for os, at vi får feedback fra dig som kunde. Det viser os, at vi gør vores arbejde godt, og på den rigtige måde.

Men derfor ønsker vi naturligvis stadig at blive bedre hele tiden.

Hvis du også vil opleve kvaliteten af vores arbejde, så kontakt bare Malerkanonen med det samme, og få et tilbud. Vi klarer malingen af dit hus eller lejlighed – du siger bare til.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor kommer Malerkanonen gerne til Kirke Såby

Du kan være sikker på at Malerkanonen altid gerne kommer til Kirke Såby, når du skal have malet.

Vi kommer rundt til alle byer på hele Sjælland, og når du bor i Kirke Såby, så må du meget gerne betegne os som din lokale og dygtige maler. Du kan sagtens få en god snak med os om din opgave, og du kan stille alle de spørgsmål, som du har behov for.

Hos Malerkanonen har vi nemlig et ønske om, at vi altid er nærværende over for vores kunder.

Hvordan går det med dit træværk?

Bor du i et hus, hvor der er udendørs træværk? Så er du helt sikkert også opmærksom på, at træværk kræver både vedligeholdelse og beskyttelse. Tænk på, at dit træværk bliver udsat for fire meget forskellige årstider i Danmark, med hver deres forskellige egenskaber.

I løbet af et år kan du regne med, at dit træværk skal kunne holde til sol, sne, regnvejr og godt med blæsevejr. Det er store belastninger, og med tiden vil du kunne se, at træet får en masse patina og slid. Og på et tidspunkt kan det blive så omfattende, at træet ikke kan holde til det.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Det kan ende med, at der går råd eller svamp i træværket, og så går der ikke lang tid, før du måske er nødt til at skifte det hele ud. Så er det trods alt bedre at du er på forkant, og sørger for at træet har det godt, og kan klare det danske vejr.

Hos Malerkanonen ved vi alt om, hvordan træværk skal vedligeholdes, og hvordan den rette behandling kan give træet mange ekstra leveår. Derfor anbefaler vi dig at kontakte Malerkanonen, og få et tilbud på maling af dit træværk.

Med den rette vedligeholdelse holder dit træværk længere, og det bliver også endnu pænere at se på.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Med et professionelt malerfirma får du garanti for optimale resultater, der er flotte og holder i mange år. Du slipper for en masse besvær og bekymringer og kan regne med godt håndværk.

 • Ja, det er den. Efter udførelse af opgaven rydder vi op, så alt er flot og klart til dig, og så er det eneste, du skal vente på, at malingen tørrer, hvilket normalt kun tager 4-5 timer.