• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Karise

Godt malerhåndværk til fornuftige priser

Hos Malerkanonen er vi egentlig kun interesserede i én ting, og det er at levere en færdig opgave, som gør dig til en tilfreds kunde. Det har altid været vores mål, og det vil det også fortsætte med at være. Når du er tilfreds, så er vi glade.

Og hvad er det så der gør at vi kan bibeholde vores høje niveau, og at vi får flere og flere tilfredse kunder? Egentlig er svaret meget enkelt – hos Malerkanonenbrænder vi alle for det vi laver, og så er vi specialister i malerarbejde.

Og netop sammensætningen af entusiasme og høj faglighed er en kombination, som altid giver et optimalt resultat. Og for Malerkanonen er et optimalt resultat det samme, som en opgave der er løst til perfektion, og en kunde som dermed er tilfreds.

Og hvad så med prisen? Jamen du bliver glad, når du hører at Malerkanonen både leverer et godt håndværk, og samtidig har fornuftige priser. Og så kan vi garantere dig, at vores priser altid er gennemskuelige.

Den pris vi giver dig er også den pris, som du skal betale, når vi har afsluttet din opgave. Så der kommer altså ikke pludselige ekstraudgifter på regningen. Når du får et tilbud fra Malerkanonen, så kan du være helt sikker på at det holder.

Samtidig skal du først betale, når du selv har godkendt det færdige arbejde. Og så er der forresten også 3 års garanti på alt udført arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerkanonen er hele sjællands malerfirma

Vi er absolut et malerfirma, som du kan benytte, uanset, hvor på Sjælland du bor.

Derfor behøver du ikke kun at se efter malere i Karise eller omegn, når du har en vigtig maleropgave, som du gerne vil have løst. Du skal bare kontakte Malerkanonen, så er vi klar til at komme fordi dig, uanset om du har en mindre eller større opgave, som du gerne vil have klaret på bedste vis.

Og vi klarer selvfølgelig både maling af dit hus og af din lejlighed.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

 Vi maler også meget gerne dit træværk  

Det er altid vigtig at du sørger for at vedligeholde dit træværk. Når du sørger for at give træværket den rigtige beskyttelse, så er der meget større sandsynlighed for, at du undgår råd eller svamp i træet.

Og når du gerne vil passe rigtig godt på dit træværk, så er det altid en god ide at vedligeholde det med maling. Det er dog vigtig at du ved lige præcis, hvilken type maling og behandling træet har behov for. Der er nemlig stor forskel på træsorter, og hvilken type vedligeholdelse der er bedst egnet.

Hos Malerkanonen ved vi alt om maling og vedligeholdelse af træ. Derfor kommer vi også meget gerne ud til dig, og klarer opgaven med maling af dit træværk, så træet både holder længere, og bliver pænere og flottere at se på.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

  • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

  • Ja, det er den. Efter udførelse af opgaven rydder vi op, så alt er flot og klart til dig, og så er det eneste, du skal vente på, at malingen tørrer, hvilket normalt kun tager 4-5 timer.