• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Kalundborg

Malerkanonen – vi kender hele malerpaletten 

En dygtig maler har helt styr på alle farverne på paletten, og ved lige præcis, hvordan de skal sættes sammen på lærredet. Nogle gange er der faktisk tale om kunst.

Malerkanonen har en masse dygtige håndværkere, som er eksperter i at male. De har også mange års erfaring, og har gjort mange kunder lykkelige med et flot malerarbejde. Vil vi gå så langt som til at sige, at vi også er kunstnere?

Det er måske lige at presse citronen, men vi vil gerne stå ved, at vi er både dygtige, kompetente, professionelle, servicemindede og erfarne. Det er fem egenskaber, som vi altid har holdt fast i. Det er også de egenskaber, som du kan nyde godt af, når vi skal klare din maleropgave.

Glæd dig til at samarbejde med dygtige folk hos Malerkanonen. Vi maler din lejlighed, dit hus, dit træværk, og dine lofter og vægge. Tag kontakt til os i dag og få et tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Maler Kalundborg

Du tænker måske, at der er langt fra Kalundborg til Ballerup, som ligger inde omkring København. Det synes vi dog ikke hos Malerkanonen. For os er det faktisk bare en lille smuttur, som vi med glæde vil tage.

Hele Sjælland er nemlig vores daglige arbejdsplads, og vi nyder at komme ud til en masse dejlige byer, og løse nogle spændende maleropgaver. Hvis du ringer eller skriver til os, så finder vi hurtigt ud af, hvornår vi kan komme forbi Kalundborg, og løse netop din opgave.

Faktisk er vi tæt på at sige, at Malerkanonen er din lokale maler i Kalundborg.

 

Skal din nye lejlighed males?

Kender du følelsen af, at flytte ind i en ny lejlighed? Altså ikke nødvendigvis en helt ny lejlighed, men en lejlighed som er ny for dig, og som du glæder dig til at flytte ind i. Så ved du også, hvor meget man kan glæde sig til at sætte sit eget præg, på det nye sted.

Det skal jo være dit eller jeres nye sted, og et sted, hvor du kan føle dig hjemme, og godt tilpas. Det skal med andre ord være din trygge hjemmebase, hvor alt er som du ønsker, at det skal være. Men det er ikke sikkert, at din nye lejlighed er lige som du ønsker det, fra første dag.

Det kan jo sagtens være, at du har nogle helt andre præferencer, end de tidligere beboere i lejligheden.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Eksempelvis har du måske et ønske om, at der skal nye farver i lejligheden. De rigtige farver kan betyde meget for stemningen i et rum og en lejlighed. Hvis du er til helt lyse farver, og de tidligere beboere var glade for mørke nuancer, så skal du nok have malet.

Og her kommer Malerkanonen så ind i billedet. Vi har haft fornøjelsen af at male rigtig mange lejligheder, og vi har set mange kunder blive glade, for det endelige resultat. Vi er altid klar til at komme ud til dig, og give din lejlighed lige præcis de farver og de nuancer, som du drømmer om.

Så slipper du også selv for bøvl med afdækning og malerpletter – og du har sikkert også rigeligt med andre ting at bruge tiden på.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

  • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.