• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Flot og professionelt malerarbejde i højeste kvalitet

Flot malerarbejde kan skabe et smukt og indbydende udtryk for din bolig i modsætning til slidt og falmet maling. Så hvis dine vægge trænger til at blive frisket op, så bør du overveje at få hjælp af et professionelt malerfirma. Professionelle kan nemlig hjælpe dig med give dit hjem et flottere helhedsindtryk, som både du og dine gæster vil sætte pris på – eller potentielle købere, hvis du går med salgstanker.

Med hjælp fra et professionelt malerfirma i Ishøj er du sikret et meget flottere og ikke mindst holdbart resultat i modsætning til, hvis du selv kaster dig ud i projektet. Hvis du selv vil klare opgaven, så risikerer du at skulle male igen kort tid efter, hvis det ikke bliver udført ordentligt.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med at udføre flot og holdbart malerarbejde, der har skabt stor glæde og tilfredshed hos vores kunder gennem årene. Vi har hjulpet mange kunder i Ishøj med både små og store opgaver, og vi vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg imellem en bred vifte af malerydelser

Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi har udført mange forskellige opgaver. Derfor kan vi tilbyde en bred vifte af forskellige malerydelser, hvor vi kan byde ind med stor ekspertise på alle områder:

Uanset om du skal have hjælp til én eller flere af vores ydelser, så er vi klar til at hjælpe dig. Det kan være, at du skal have malet hele hjemmet både indvendigt og udvendigt, men det kan også være, at du blot skal have malet et enkelt rum. Vi klarer opgaven uanset størrelse og indhold.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Godt håndværk, rådgivning og service i top

Hos MalerKanonen lægger vi stor vægt på at kombinere vores faglige ekspertise med god service. Derfor er godt håndværk, rådgivning og service i top nøgleordene hos os. Du får altså hele pakken, når du vælger MalerKanonen som dit professionelle malerfirma i Ishøj.

Vi ønsker kun at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, og det er vigtigt for os, at du som kunde har tillid til, at du kan regne med godt håndværk. Derfor vejleder vi dig fra start til slut, så du føler dig i trygge hænder – i fællesskab finder vi en optimal løsning til dine konkrete ønsker og behov.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave

Her hos MalerKanonen ønsker vi at tilbyde den bedste malerservice i Ishøj og resten af Sjælland, så derfor kan du altid regne med flot malerarbejde, hvor det gode håndværk skinner tydeligt igennem. Vi afslutter først din maleropgave, når både du og vi er tilfredse med det endelige resultat.

Uanset om du skal have hjælp til malerarbejde udvendig eller indvendig, så er vi hos MalerKanonen klar til at hjælpe dig. Kontakt os hvis du gerne vil høre mere, eller hvis du ønsker et helt gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL?

Hvorfor vælge en professionel maler i Ishøj?
At vælge en professionel maler sikrer, at dine malerprojekter bliver udført med den rette teknik og ekspertise. Dette kan forlænge malingens holdbarhed og sikre et smukt resultat.

Hvordan vedligeholder jeg min nymalede væg?
Efter malerarbejde anbefales det at undgå direkte berøring eller rengøring af væggen i et par dage for at lade malingen tørre ordentligt. Regelmæssig rengøring med milde rengøringsmidler og undgåelse af skarpe genstande kan også hjælpe med at bevare væggens udseende.

Hvad koster malerarbejde i Ishøj?
Prisen for malerarbejde kan variere baseret på væggens størrelse, tilstand og den ønskede type maling. Kontakt os for et præcist tilbud tilpasset dine behov.

Hvor lang tid tager et malerarbejde?
Afhængigt af væggens størrelse og tilstand kan et malerarbejde tage mellem et par timer til flere dage. Vi stræber altid efter at levere hurtige og effektive resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Vi forsøger at arbejde så effektivt som muligt, uden at det går udover kvaliteten. Alle maleropgaver er dog forskellige, hvilket derfor også har betydning for den tid, vi bruger på at male.

  I de fleste tilfælde bruger vi kun nogle få dage på arbejdet. Der skal dog tages højde for vigtige ting, som antal rum der skal males i, om der skal males én eller flere gange, overfladen der males på og flere andre ting.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, det er den. Efter udførelse af opgaven rydder vi op, så alt er flot og klart til dig, og så er det eneste, du skal vente på, at malingen tørrer, hvilket normalt kun tager 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.