• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Hvidovre

Professionelt og serviceminded malerfirma i Hvidovre 

Trænger dit hjem i Hvidovre til mere liv og et flottere udseende? Så kan nyt og frisk malerarbejde være en god beslutning. Flot og veludført malerarbejde kan nemlig få dit hjem til at se meget mere indbydende ud. Det giver et godt helhedsindtryk for gæster eller potentielle købere, hvis du går med salgstanker.

Så hvis du skal bruge hjælp til dit malerprojekt i Hvidovre, så er et professionelt malerfirma altid den klogeste beslutning. Med professionelle er du nemlig garanteret godt håndværk, og samtidig slipper du selv for de mange bekymringer og udfordringer, der kan opstå i forbindelse med et malerprojekt.

Hos MalerKanonen udfører vi malerarbejde i høj kvalitet, der sikrer dig flotte resultater og stor tilfredshed. Vi bruger udelukkende erfarne og dygtige malere med de rette kompetencer. Du kan derfor roligt vælge os som dit professionelle malerfirma i Hvidovre.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få godt håndværk med professionelt malerfirma

Vores malere har den rette kombination af erfaring og ekspertise, da vi hos MalerKanonen udelukkende ønsker at bruge de bedste håndværkere inde for faget. Vores kunder fortjener nemlig det bedste af det bedste. Du er derfor garanteret godt håndværk hele vejen igennem, der giver dig et smukt resultat i sidste ende. Det gælder uanset, om din opgave er lille eller stor.

Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med forskellige typer maleropgaver, hvor indhold og omfang har været varierende. Derfor kan vi hos MalerKanonen tilbyde en række forskellige ydelser, hvor vi har stor erfaring inden for alle områder:

Vi kan derfor både hjælpe dig med selve malerarbejdet, men også forarbejdet i form af spartling af vægge og opsætning af filt. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt for at skabe det flotteste og mest ensartede resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kvalitet og service i top hos MalerKanonen

Med MalerKanonen er du garanteret godt håndværk og et resultat, du bliver glad for. Udover at kvaliteten af det udførte arbejde er i top, så lægger vi dog også stor vægt på den gode service. Det gør vi ved at være nærværende og personlige, da det netop er vigtigt for os, at du som kunde har det godt med at overlade opgaven til os.

Vi stræber altid efter, at både du og vi er tilfredse med det endelige resultat. Derfor sørger vi for, at vi i fællesskab finder den optimale løsning til dig ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Mangler du hjælp til dit malerprojekt i Hvidovre, så er du altid velkommen til at kontakte MalerKanonen og høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud, der bliver skræddersyet til lige netop din opgave. Vi bidrager selvfølgelig også gerne med rådgivning og inspiration til projekt.

Uanset hvor langt du er i processen og hvor mange tanker, du har gjort dig, så er MalerKanonen klar til at hjælpe dig, så du kan få realiseret dit malerprojekt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

    Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

  • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.