• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Hvalsø

Din maleropgave er aldrig for stor eller for lille, for Malerkanonen

Hvis du har en maleropgave, som er vigtig for dig, og som du gerne vil have løst, så har din opgave automatisk høj prioritet hos Malerkanonen. Og det er uanset om det er en mindre eller en større opgave.

Hvis det er vigtigt for dig, så er det også vigtigt for Malerkanonen. Vi ønsker nemlig at alle vores kunder bliver glade og tilfredse for det arbejde, som vi har udført for dem.

Vi har malet mange lejligheder og mange huse, og vi har ikke tal på alle de vægge og lofter, som vi har malet. Vi lægger al vores professionalisme og vores kompetencer ind i hver enkelt opgave, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Skal du også have malet – så ring eller skriv og få et tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Har du telefonnummeret eller mailadressen til Malerkanonen?

Bor du i Hvalsø, og har du en vigtig maleropgave, som du gerne vil have løst, af et malerfirma med mange års erfaring? Så er det godt at Malerkanonen aldrig er længere væk end et telefonopkald, eller en mail.

Du kan altid bare tage kontakt, så er vi klar til at høre om netop din maleropgave. Så finder vi sammen et tidspunkt, som passer ind i din kalender og din tidsplan. Og på den aftalte dato og det aftalte tidspunkt, så kommer vi forbi med bilen, og det nødvendige malergrej.

Vi er erfarne malere, og vi garanterer at vi holder os til den aftalte tidsplan, og det aftalte budget. Så ved du lige fra starten, hvad du skal forholde dig til. Det giver dig en tryghed, og en vished om at din maleropgave er i de bedste hænder.

Så husk på Malerkanonen, næste gang du skal have malet. Selvom vi bor i Ballerup, så er vi så tæt på at vi faktisk er din lokale maler.

 

Er dine vægge gule efter nikotin fra rygning?

Måske har du været i en bolig, hvor væggene med tiden var blevet gule, efter flere års påvirkning fra rygning og nikotin. Det kan også være at du er flyttet ind i en bolig, hvor rygningen har sat sine spor. Og måske tænker du at “vi maler det da bare lige over“.

Det er også en fristende tanke, men i praksis er det bare ikke nok. Når du maler oven på nikotin, så skal du nemlig være opmærksom på at nikotinen kan trænge igennem malingen. Og så er du jo lige vidt, og skal lave det hele om igen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvis du skal have malet en bolig, hvor der er blevet røget meget, så bør du helt sikkert alliere dig med en fagmand. Det vil sige én som ved præcis, hvordan nikotinvægge- og lofter skal håndteres. Du kan trygt benytte Malerkanonen, hvis du har en bolig, hvor vægge og lofter er gulnede efter nikotin.

Vi ved nemlig alt om, hvordan overfladerne først skal renses, og hvilken type dækkende maling der skal benyttes. Når du gerne vil af med de gule vægge én gang for alle, så tag kontakt til Malerkanonen.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

    Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Et par dage i forvejen er typisk nok. Det giver os tid til at sikre, at vi har mandskab til rådighed, så vi kan give dig det flotteste og mest holdbare resultat. Nogle gange kan det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere opgavens omfang, så vi er sikre på, at du får den helt perfekte løsning.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.