• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Herfølge

Hvornår har du sidst fået malet i dit hus eller din lejlighed?

Har du boet mange år i dit hus eller din lejlighed? Og fik du malet lige da du flyttede ind. Så har du og din familie gjort som de fleste andre, når de flytter ind i en bolig. Noget af det første man gør er nemlig ofte at få malet, og så kommer møbler og andet på plads bagefter.

Kan du huske da du eller I flyttede ind – fik I også malet dengang? Hvis I ikke har malet siden, så er det en god ide at få det gjort på ny. Du kan tænke på det som en naturlig del af at vedligeholde sin bolig, og holde den i pæn stand.

Husk at lade fagfolk gøre det for dig, så det med sikkerhed bliver gjort kompetent og professionelt. hos Malerkanonen har vi mange års erfaring i at male alle typer boliger, både huse og lejligheder. Vi maler både lofter, vægge og træværk, og vi garanterer at det hele bliver som nyt at se på.

Trænger din bolig til en god gang maling – så få et tilbud fra Malerkanonen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Der skal helt sikkert også males i Herfølge

Hos Malerkanonen synes vi der er langt kortere fra Ballerup til Herfølge, end fra Herfølge til Ballerup. Sådan føles det i hvert fald. Det er nok fordi vi nyder at køre turen fra Ballerup, hvor vi hører, til og ud til vores glade og forventningsfulde kunder.

Ingen tur er for lang for os, når vi skal besøge en på by på Sjælland, og Herfølge er bestemt ingen undtagelse. Så hvis der skal males i Herfølge, så er det selvfølgelig Malerkanonen du skal have fat i.

 

En god maleropgave er en gave til dig selv

Der er ingen tvivl om at det ser flot og dejligt ud i enhver bolig, når der er nymalet. Rummene fremstår bare pænere, og nærmest som nye. Hvis du selv har oplevet det, så ved du også, hvordan det føles, og hvilken stor glæde det giver.

På en måde er det lidt lige som at skulle på en rigtig god ferie. Du glæder dig til du skal afsted, og så nyder du også at tale om det i flere år efter. Når det er et malerprojekt vi taler om, så kan du betragte det som en ferie, hvor du glæder dig til det færdige resultat, mens Malerkanonen klarer arbejdet for dig.

På den måde er din maleropgave egentlig “gaven som bliver ved med at give”. Hver gang du træder ind i ét af dine nymalede rum, så vil du tænke på, hvor godt det var at du fik det ordnet – og du vil nok også sende en kærlig tanke til Malerkanonen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Du skal huske at forkæle dig selv engang imellem, og gøre noget du virkelig har lyst til. Malerkanonen er altid klar til at opfylde dine drømme, om en dejlig nymalet bolig. Du skal bare ringe eller skrive, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan gå i gang.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

  • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.