Maler Helsingør

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Malerarbejde i højeste kvalitet fra professionelt malerfirma

Bor du i Helsingør og er på jagt efter en dygtig maler? Det kan være, at du går med salgstanker og derfor skal have malet din lejlighed eller dit hus. Det kan også være, at du bare gerne vil give dit eksisterende hjem et helt nyt udtryk – og her er maling i den grad en god måde at gøre det på.

Flot malerarbejde kræver dog hjælp fra professionelle, hvis du gerne vil være sikret et optimalt resultat. Hvis du selv går igang med malerarbejdet, så risikerer du at skulle male igen kort tid efter og dermed bruge ekstra tid, kræfter og penge. Professionelle malere ved, hvad de har at gøre med, og det er dermed din garanti for flot og indbydende malerarbejde.

Hos Malerkanonen er vi eksperter i malerarbejde, og vi har de rette kompetencer til enhver maleropgave. Så uanset om din opgave er lille eller stor, så vil vi meget gerne være din foretrukne maler i Helsingør.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg imellem en bred række malerydelser

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring inden for branchen, og vi har hjulpet en lang række kunder gennem årene med alt fra simple til komplicerede opgaver. Fælles for alle opgaverne er, at resultaterne har skabt stor tilfredshed og begejstring hos vores kunder. Du kan derfor have tillid til, at vi altid udfører godt håndværk i topkvalitet.

Vi tilbyder en række forskellige malerydelser hos MalerKanonen:

Der er derfor mange muligheder, og for nogle kan det måske være svært at vide hvilken løsning, der passer bedst til ens malerprojekt. Derfor står vi altid klar til at rådgive dig og tage en snak omkring hvilken løsning, der vil passe bedst til dine konkrete behov og ønsker.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Stor ekspertise, erfaring og godt håndværk

Vi bruger udelukkende erfarne og kompetente malere, så du er garanteret det bedst mulige resultat, hvor det professionelle håndværk skinner tydeligt igennem. Vi lægger stor vægt på, at både du og vi skal være 100 % tilfredse med det endelige resultat.

Uanset hvilken type ydelse du har behov for hjælp til, så kan du være sikker på, at du bliver mødt af stor ekspertise, erfaring og godt håndværk hos MalerKanonen.

Få et gratis tilbud på din maleropgave

Hvis du gerne vil have hjælp af et professionelt malerfirma med de rette kompetencer, så er MalerKanonen et stærkt bud. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om din maleropgave og rådgive dig i den bedste løsning for dig og dine behov. Vi er også behjælpelige med inspiration og gode idéer, hvis du ikke er så langt i dit projekt endnu.

Kontakt os så du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Tilbuddet bliver skræddersyet til dig og din opgave. Hos MalerKanonen mener vi nemlig, at alle maleropgaver er unikke, så her er der ingen standardpriser, men i stedet skræddersyede priser til vores kunder.

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL?

Hvorfor vælge en professionel maler i Helsingør?
At vælge en professionel maler sikrer, at dine malerprojekter bliver udført med den rette teknik og ekspertise. Dette kan forlænge malingens holdbarhed og sikre et smukt resultat.

Hvordan vedligeholder jeg min nymalede væg?
Efter malerarbejde anbefales det at undgå direkte berøring eller rengøring af væggen i et par dage for at lade malingen tørre ordentligt. Regelmæssig rengøring med milde rengøringsmidler og undgåelse af skarpe genstande kan også hjælpe med at bevare væggens udseende.

Hvad koster malerarbejde i Helsingør?
Prisen for malerarbejde kan variere baseret på væggens størrelse, tilstand og den ønskede type maling. Kontakt os for et præcist tilbud tilpasset dine behov.

Hvor lang tid tager et malerarbejde?
Afhængigt af væggens størrelse og tilstand kan et malerarbejde tage mellem et par timer til flere dage. Vi stræber altid efter at levere hurtige og effektive resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.