• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Hellebæk

Trænger din lejlighed til at blive malet?

Måske er du lige flyttet ind i en ny lejlighed, som du synes trænger til nogle andre farver, eller måske skal din lejlighed bare have et frisk pust. Det er vigtigt valg at træffe, for farver betyder meget for indretningen og atmosfæren i din lejlighed

Det kan være en stor opgave, hvis du selv skal male din lejlighed. Du skal have dækket grundigt af, så du ikke får uønskede malerpletter, his og her. Du skal have indkøbt den rigtige maling i de helt rigtige farver, og så skal du naturligvis bruge virkelig mange timer på selve malerarbejdet.

Sådan en større maleropgave kan du sagtens nå at blive lidt træt af, når arbejdet med at male også skal passe ind i dine andre daglige gøremål. Men heldigvis er Malerkanonen eksperter i maling af lejlighed. Vi klarer maling af dine vægge og lofter, og du klarer det som du ellers gerne vil bruge din tid på.

Hvis du gerne vil have ny filt på væggene i din lejlighed, så kan du også trygt overlade det til os. Og det samme gælder spartelarbejde af vægge eller lofter. Du finder hele pakken hos Malerkanonen.

Og før du ser dig om, så står din lejlighed som ny og nymalet, og i lige de farver som du havde ønsket dig fra starten af.

Vi glæder os til at høre fra dig uanset hvilken lejlighed du har. Ingen opgaver er nemlig for små eller for store for Malerkanonen

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Bor du i Hellebæk eller omegn?

Har du en lejlighed i Hellebæk eller omegn, som trænger til at blive malet? Det lyder godt, for Malerkanonen er malerfirmaet for hele Sjælland, og derfor må du gerne betragte os som din helt egen lokale maler. Det vigtigste er jo ikke om din maler skal køre en lille tur, men at du får udført dit malerarbejde på bedste vis.

Malerkanonen har base i Ballerup, men vi er rigtig godt kendt over hele Sjælland, og vi kommer selvfølgelig også gerne fordi dig og din lejlighed i Hellebæk og omegn. Vi glæder og til at høre fra dig, og til at give dig et tilbud på netop din maleropgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hos Malerkanonen er vi kompetente, professionelle og servicemindede

Hos Malerkanonen er det vores største ønske at du bliver endnu en tilfreds kunde, som har været glad for at samarbejde med os. Derfor går vi ikke på kompromis med noget som helst, når vi løser vores opgaver.

Alle personer som du møder hos Malerkanonen, er kompetente og professionelle, og vores håndværkere er specialister i malerarbejde. Desuden har vi et ønske om altid at være servicemindede, nærværende og lytte til dine ønsker som kunde.

Vi deler også gerne ud af vores viden og store erfaring. Både før og under opgaven, er du meget velkommen til at spørge os til råds om muligheder og farvesætninger, eller hvad vi ellers kan hjælpe dig med i forbindelse med dit malerprojekt.

Sådan har vi altid arbejdet, og det er nok også derfor at vi efterhånden har så mange års erfaring.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Ja, det er den. Efter udførelse af opgaven rydder vi op, så alt er flot og klart til dig, og så er det eneste, du skal vente på, at malingen tørrer, hvilket normalt kun tager 4-5 timer.