• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Haslev

Er det blevet tid til at få malet?

Har du gennem noget tid gået med en følelse af, at du trængte til at få malet i din bolig? Det skal du være glad for. Det kan gøre en masse godt, for både dine rum og dit humør, at få malet. Nymalede rum fremstår nemlig mere lyse og indbydende – og det gør dig i endnu bedre humør.

Hvad er der egentlig at vente på? Du kan gøre noget godt, for både din bolig og dig selv. Det er bestemt en win-win.

Og Malerkanonen skal nok hjælpe dig. Vores dygtige og kompetente malere klarer opgaven, lige som du drømmer om. Vi glæder os til at male vægge og lofter i dit hus, eller din lejlighed. Og dit træværk skal vi også nok gøre flot.

Tag kontakt til Malerkanonen i dag, og få et tilbud, på lige præcis din maleropgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Har du hørt om Haslevmaleren?

Haslevmaleren er den meget kompetente maler, som har malet for mange glade kunder i Haslev. Det er også den maler, som gang på gang har leveret en meget høj grad af service, og et færdigt resultat, som altid var sublimt.

Kunderne i Haslev har talt om, at Haslevmaleren altid holdt hvad der blev lovet, og at de var gode at snakke med, når du skulle finde ud af den allerbedste løsning, på et malerprojekt. Kort sagt, så har der været fuld enighed om at Haslevmaleren leverer varen, hver eneste gang.

Men hvem er Haslevmaleren egentlig, tænker du jo garanteret. Jamen det er skam meget ligetil. Det er nemlig Malerkanonen, som meget gerne kører en tur til Haslev. Vores base er faktisk i Ballerup, men vi tør godt sige, at vi hører til over hele Sjælland.

Og Haslev er servfølgelig også én af de byer, som vi er meget glade for at besøge. Så vi ses i Haslev.

 

Tror du Malerkanonen tænker på miljøet?

Hos Malerkanonen går vi naturligvis op i kvalitet. Du ved at vi altid leverer et resultat, som er udført til perfektion. Og sådan er det bare med Malerkanonen. Vi går kun efter det bedste, for så bliver du som kunde glad, og vi bliver også selv glade.

Men vi har faktisk også fokus på et andet punkt, som vi også synes er vigtigt og væsentligt. Og det er kvaliteten af den maling, som vi anvender. Det vil sige, at vi selvfølgelig anvender en maling som kvalitetsmæssigt er i top, men som også tager hensyn til miljøet.

Som mange andre ønsker vi også at mindske belastningen af miljøet, og det er derfor vi tænker over, hvilken maling vi anvender, til din maleropgave. Og det er jo bare endnu en god grund til at vælge Malerkanonen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Maling og miljø kan sagtens hænge sammen, og det sørger vi også for hos Malerkanonen. Hvis du gerne vil vide mere om den maling, som vi anvender, så er du naturligvis velkommen til at spørge os. Vi elsker nemlig at tale med vores kunder, og vi elsker også at dele ud af vores viden – og vi elsker også at være  miljøvenlige.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

  • Et professionelt malerfirma sikrer dig malerarbejde der er 100 % i orden og ikke skal males om igen om nogle få år. Samtidig slipper du også for mange af de bekymringer og udfordringer, som typisk følger med, når man selv skal stå for at male.

  • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.