• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Glostrup

Professionelt malerarbejde i den bedste kvalitet

Med professionelt malerarbejde kan din bolig komme til at se endnu mere indbydende ud og få et frisk pust. Det kan være en god idé, hvis du skal flytte fra din bolig og gerne vil have, at den ser mere præsentabel ud over for potentielle købere. Det kan også være, at du bare trænger til, at der sker noget nyt i din bolig, og her kan nyt malerarbejde være et rigtig godt bud.

Hvis du skal bruge professionelt malerarbejde i Glostrup, så er MalerKanonen et stærkt bud. Vi har base i Herlev, men hjælper over hele Sjælland. Vi har kompetencerne til at klare enhver maleropgave, og vi stræber altid efter at skabe de bedste resultater med udgangspunkt i din maleropgave og dine behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

En solid kombination af erfaring og de rette kompetencer

Hos MalerKanonen går vi meget op i, at vores malere har en solid kombination af stor erfaring og de rette kompetencer, så du som kunde er sikret det flotteste resultat.

Gennem årene har vi hjulpet med både store og små opgaver inden for malerarbejde, som både var udvendige og indvendige. Fælles for dem alle er, at vi har skabt stor glæde og tilfredshed, da opgaven er blevet løst i overensstemmelse med kundens ønsker og behov.

Hos MalerKanonen er du som kunde nemlig altid i centrum. Vi lytter til dig og gør alt, hvad vi kan for, at resultatet bliver, som du gerne vil have det. Her går vi hverken på kompromis med kvaliteten eller servicen.

Det tilbyder vi hos MalerKanonen

Det er meget forskelligt fra person til person, hvad man har behov for hjælp til. Nogle skal blot have malet et enkelt rum, mens andre skal have malet hele hjemmet. Uanset din opgaves omfang og indhold, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en række forskellige malerydelser, som alle udføres i høj kvalitet:

Vi kan derfor hjælpe dig med mange forskellige områder inden for malerarbejde. Uanset hvilken ydelse du har brug for hjælp til, så kan du være sikker på, at du får det bedste resultat, hvor vores gode håndværk skinner tydeligt igennem.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og lad os få en snak om din maleropgave

Hvis du gerne vil have hjælp til dit malerprojekt i Glostrup eller et andet sted på Sjælland, så er MalerKanonen klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave, så du kan høre mere om dine muligheder og få et skræddersyet tilbud, der passer til dine konkrete ønsker og behov – og naturligvis til en rimelig pris.

MalerKanonen er et malerfirma med speciale i malerarbejde. Derfor bidrager vi også gerne med kompetent rådgivning, inspiration og spændende idéer i forbindelse med dit malerprojekt. Vi skal nok hjælpe dig med at komme i mål med din opgave, så du kan få realiseret dit malerprojekt.

Kontakt os idag så vi kan få en snak om din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

  • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Ja, det er den. Efter udførelse af opgaven rydder vi op, så alt er flot og klart til dig, og så er det eneste, du skal vente på, at malingen tørrer, hvilket normalt kun tager 4-5 timer.