• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Frederiksværk

Professionelt malerarbejde i Frederiksværk og omegn

MalerKanonen er en erfaren maler, og vores kompetente malere servicerer Frederiksværk og oplandet omkring byen. Vi har respekt for alle typer af opgaver, stor som lille, og vi går til enhver opgave med stor professionalisme. Fokus ligger på kvaliteten og det gode håndværk, og derfor er et samarbejde med MalerKanonen din garanti for et malerhåndværk i absolut verdensklasse.

Vi sætter en ære i at levere en suveræn service til vores kunder både før, under og efter processen, og bestiller du en opgave hos os, garanterer vi, at den bliver udført til aftalt tid. Glade og tilfredse kunder er trods alt vores levebrød, og derfor betyder det alverden for os, at du er tilfreds, når vi forlader dit hjem.

Har du et hus eller en lejlighed i Frederiksværk, der skal males, så tøv ikke med at kontakte os. Vi varetager opgaver for både boligselskaber og private kunder, og vi tilbyder et mangeårigt kendskab til og erfaring med malerfaget, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af malearbejdet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Din maler i Frederiksværk

Malearbejde i hjemmet kan vende op og ned på dagligdagen – særligt hvis man selv skal håndtere det – og derfor er det ofte en god idé at bruge en professionel maler. MalerKanonen arbejder så effektivt som overhovedet muligt, og vi planlægger naturligvis vores arbejde efter din kalender, ligesom vi garanterer dig, at arbejdet bliver udført til aftalt tid.

Hos MalerKanonen tilbyder vi blandt andet:

Alle opgaver udføres af erfarne malere, der kender metoderne, materialerne og de mest effektive arbejdsgange som deres egen bukselomme, og hver og én kan de rådgive dig under og efter forløbet, så du træffer de rigtige beslutninger og behandler resultatet godt efterfølgende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Pris – hvad koster en maler?

Det kan være svært at finde frem til prisen på et projekt, du indtil videre kun har inde i hovedet. Nogle malerfirmaer vælger at arbejde med standardpriser, men det gør vi ikke hos MalerKanonen, da vi mener, at kunden på den måde let kommer til at betale mere, end arbejdet er værd – og sådan skal det ikke være. I stedet udarbejder vi individuelle tilbud, der tager udgangspunkt i den enkelte opgave, og vi går langt for at skaffe dig en god og fair pris, uden at vi skal gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt, skal du udfylde formularen med en detaljeret beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage hurtigst muligt – enten med opklarende spørgsmål eller med en fast pris på malearbejdet. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 71745353, hvis du vil tale med en maler, inden du indhenter et tilbud, ligesom du kan skrive på info@malerkanonen.dk, hvis du har spørgsmål, du ønsker svar på, inden du går videre i processen.

Vi ser frem til at høre fra dig, og vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.