• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Fredericia

Få veludført malerarbejde til gode priser

Står du foran en maleropgave, hvortil du ønsker et professionelt resultat som holder i mange år? Så er valget af et kompetent malerfirma den rette vej at gå. MalerKanonen har mere end 10 års erfaring med malerarbejde til både private og erhverv, og med mange glade kunder og flotte projekter bag os kan du trygt vælge os, hvis du skal bruge en dygtig maler i Fredericia. Kontakt os allerede i dag og hør mere eller få et gratis tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

5 grunde til at vælge MalerKanonen

Dit valg af et professionelt malerfirma er ét, du ikke vil fortryde. For der følger mange fordele med, når man vælger fagfolk til en maleropgave. Det gælder, uanset om det er et mindre eller større projekt, du står over for. Med MalerKanonen som dit malerfirma i Fredericia får du bl.a. følgende:

 • Et skræddersyet tilbud med en fast pris
 • Malerarbejde i rigtig god kvalitet
 • 3 års garanti på malerarbejdet
 • God service og kompetent rådgivning
 • Sikkerhed for et professionelt resultat

Fordelene ved at lade MalerKanonen stå for maling i dit hus, din lejlighed eller andre lignende opgaver er mange. Og den oplevelse har hundredvis af andre kunder fra både Fredericia og resten af landet også haft. Netop derfor er vi et populært malerfirma hos mange danskere, der har ønsket sig godt og billigt malerarbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Høj kvalitet uanset opgave

Når du skal have malet, er det vigtigste naturligvis at få et flot og veludført resultat. Og det kan du forvente fra vores lokale malere, der alle er kompetente og har lang erfaring fra branchen. Men du kan også se frem til en god pris på maleren, så du føler, at du får god værdi for dine penge. For økonomi betyder også meget, hvilket vi også ønsker at imødekomme med vores priser.

Udover selve udførelsen af malerarbejde på din adresse i eller i nærheden af Fredericia så kan du også få glæde af vores dygtige maleres erfaring og viden. For måske ønsker du inspiration til det færdige resultat? Så selvom vi først og fremmest sikrer dig flot og holdbart malerarbejde, kan vi også byde ind med nyttige input og idéer. Det ser vi som god service og yderligere værdi.

Ønsker du et godt tilbud på en maler?

Der er ingen tvivl om, at mange af vores kunder har haft stor glæde af vores samarbejde og valget af MalerKanonen. Så mangler du en maler i Fredericia, kan du trygt tage kontakt til os. I første omgang kan vi skræddersy et uforpligtende tilbud på maleropgaven, du står over for. Her vil du få en god pris på din maler, så du har noget at forholde dig til. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.