• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Fredensborg

Smukt malerarbejde med kvaliteten i top

Står du med en vigtig maleropgave, men mangler en dygtig og erfaren maler? Så fortvivl ej. MalerKanonen er et professionelt malerfirma, der er klar til at komme dig til undsætning og hjælpe dig, så du kan få realiseret dit malerprojekt.

Der kan være stor forskel på kvaliteten, når det kommer til håndværk, men hos MalerKanonen har vi de rette kompetencer til at klare enhver opgave – uanset om den er lille eller stor. Hvis du i stedet vælger den nemmeste og billigste løsning, så risikerer du at skulle male igen kort tid efter, fordi kvaliteten ikke er helt i top. Det er derfor en god investering at vælge et erfarent og professionelt malerfirma.

Vi udfører professionelt malerarbejde i Fredensborg og resten af Sjælland og har en masse veludførte opgaver bag os. Du kan derfor trygt gøre brug af os til dit malerprojekt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

God service og grundig rådgivning

Hos MalerKanonen lægger vi stor vægt på god service og grundig rådgivning. Det er nemlig vigtigt for os, at du som kunde føler dig i trygge hænder og har det godt med at overlade ansvaret til os. Vi stræber efter at yde den bedst mulige service, hvilket vi gør ved at være nærværende og personlige.

Hvis du har spørgsmål til processen eller gerne vil have rådgivning i forhold til valg af materialer, fremgangsmåde, maleteknik eller lignende, så står vi også klar til at hjælpe dig med det. For mange kan et malerprojekt nemlig hurtigt udvikle sig til at blive en uoverskuelig opgave, så vi hjælper med alt det, vi kan, så du får en god og behagelig proces uden en masse bekymringer.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt håndværk uanset omfang og indhold

Udover at vi bidrager med gode råd og vejledning, så får du selvfølgelig også veludført malerarbejde og godt håndværk. Det er gældende uanset din opgaves omfang og indhold, da vores dygtige malere har kompetencerne til at klare enhver maleropgave. Derfor kan vi tilbyde en bred vifte af forskellige malerydelser hos MalerKanonen:

Mulighederne for professionelle ydelser hos os er mange, og du får det hele til god og skræddersyet pris. Hos MalerKanonen går vi nemlig ikke ind for standardpriser, men i stedet en skræddersyet løsning, der bliver tilpasset dine kriterier, ønsker og behov. Det er din garanti for, at du ikke betaler overpriser, men udelukkende betaler dét, som din opgave koster.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Mangler du en dygtig og erfaren maler i Fredensborg, så er MalerKanonen det rette valg. Hos os er der nemlig ingen begrænsninger for, hvor på Sjælland vi udfører professionelt malerarbejde. Kontakt os hvis du vil høre mere omkring os, vores tidligere udførte opgaver og hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kommer også gerne med et skræddersyet tilbud til din opgave, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at du får mest mulig værdi og størst mulig glæde.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Når vi beregner en pris på udførelse af malerarbejde, er der flere ting, der har betydning for den endelige pris. Derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for alle opgaver.

    Den samlede pris for malerarbejde afhænger blandt andet af, hvor meget der skal males, hvilken overfladetype der skal males på, og om vi skal male én eller flere gange for at sikre dig det bedste resultat.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Et par dage i forvejen er typisk nok. Det giver os tid til at sikre, at vi har mandskab til rådighed, så vi kan give dig det flotteste og mest holdbare resultat. Nogle gange kan det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere opgavens omfang, så vi er sikre på, at du får den helt perfekte løsning.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Ja. Så snart vi er færdige med at male, skal malingen tørre, hvilket typisk tager 4-5 timer. Derefter er din bolig klar til indflytning.