• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Farum

Vær sikker på flot malerarbejde og topkvalitet

Skal du have udført malerarbejde i Farum? Så er der ingen tvivl om, at du får de absolut bedste resultater, hvis du vælger et professionelt malerfirma. Der kan nemlig være stor forskel på resultaterne, når det kommer til håndværk, og pris og kvalitet hænger ofte sammen. Du skal derfor ikke vælge den første og billigste løsning, hvis du gerne vil have et godt resultat, du kan glædes over.

I stedet skal du gøre brug af dygtige og erfarne malere, der har de rette kompetencer, hvis du vil være sikker på flot malerarbejde og topkvalitet. Hos MalerKanonen bruger vi udelukkende professionelle og kompetente malere med mange års erfaring inden for branchen. Kombinationen af deres store erfaring og ekspertise inden for branchen er din garanti for et resultat, der lever op til forventningerne. Så hvis du ønsker veludført malerarbejde til dit projekt i Farum, så er det os, du skal have fat i.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi går ikke ned på kvaliteten

Hos MalerKanonen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder især vores udførte arbejde, udstyr og materialer, men det gælder i høj grad også vores serviceniveau. Vi stræber nemlig efter at give dig som kunde det bedste af det bedste og ønsker at skabe en god arbejdsproces, hvor du blot kan læne dig tilbage og glæde dig til det endelige resultat.

Hvis du vælger MalerKanonen som dit professionelle malerfirma, så er der mange fordele, du får glæde af:

 • Dygtige malere med mange års erfaring
 • Ingen bekymringer og uforudsete problemer
 • Professionel rådgivning fra start til slut
 • Nærværende og personlig service
 • Skræddersyet tilbud med afsæt i dine behov og ønsker

Gennem årene har vi hjulpet en masse folk med vores malerydelser, og fælles for alle opgaver er, at vi har skabt stor tilfredshed og glæde. Vi afslutter først din opgave, når du og vi har følelsen af, at du har fået det flotteste resultat og den bedste service.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg imellem en række professionelle malerydelser

Vores erfaring inden for malerarbejde gør, at vi kan tilbyde en række forskellige malerydelser hos MalerKanonen, som alle udføres i høj kvalitet:

Hos MalerKanonen er vi specialister i malerarbejde, så uanset hvad du skal have hjælp til, så kan du regne med høj kvalitet og stor tilfredshed. Vi bidrager også gerne med inspiration til dit projekt og byder også ind med gode råd, så du måske får et endnu bedre resultat end først forventet.

Kontakt os og få et godt tilbud

Hvis du søger professionel hjælp til dit malerprojekt i Farum, så er vores dygtige malere klar til at hjælpe dig. Kontakt os hvis du vil høre mere omkring dine muligheder, eller hvis du gerne vil have et godt tilbud på din opgave.

Vi kommer gerne med et gratis og uforpligtende tilbud, der bliver skræddersyet til lige netop din opgave – og det er selvfølgelig med afsæt i dine ønsker og behov. Prisen bliver tilpasset din opgave, så du udelukkende betaler for dét, din opgave koster.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Hvor lang tid malerarbejde tager kan variere meget, da der er en del ting, som har indflydelse, f.eks. størrelsen på rummet der skal males, overfladetypen, samt om vi skal male mere end én gang. De fleste af vores opgaver klares dog i løbet af nogle få dage, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din bolig.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.