• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Malerkanonen maler både huse og lejligheder

Hos Malerkanonen kan vi med sikkerhed sige, at ingen maleropgaver er hverken for små eller for store. Derfor klarer vi også gerne din opgave, uanset om du skal have malet en 1-værelses lejlighed, eller en stor villa med mange rum og værelser. Vi har prøvet det hele mange gange før, og vi gør det meget gerne igen.

Sådan skal det også være, når du samarbejder med et rigtig godt malerfirma. Vi tøver aldrig med at påtage os en opgave, for vi ved at opgaven under alle omstændigheder er vigtig for dig som kunde.

Derfor glæder vi os også til du kontakter os, så vi kan høre mere om din opgave. Vi maler dit hus eller din lejlighed, og vi klarer naturligvis både vægge, lofterog træværk. Og når vi er færdige, så rydder vi op efter os, så din bolig er færdig og indflytningsklar.

Kort sagt sørger for Malerkanonen for, at du ikke skal bekymre dig om din maleropgave. Din opgave er nemlig i de bedste hænder os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fakses mest kompetente maler hedder Malerkanonen

Ja det lyder måske lidt sjovt, at Malerkanonen kan være den mest kompetente maler i Fakse, når vi faktisk holder til i Ballerup, som jo er i Københavnsområdet. Men der er en god grund til at vi gerne står ved den betegnelse.

For det første, så er vi grundlæggende meget stolte af de opgaver, som vi udfører. Vi ved nemlig at vi arbejder professionelt og kompetent, og kun har de dygtigste medarbejdere. Det vil med andre ord sige at vi er eksperter i at løse alle typer maleropgaver.

“Men I ligger jo ikke i Fakse”, siger du nu sikkert. Nej det er korrekt, men vi kører allerede ud til alle byer på Sjælland, og vi vil også meget gerne komme til Fakse, og besøge dig. Så skal vi nok klare din maleropgave, så du bliver fuldstændig tilfreds med resultatet.

Malerkanonen er malerfirma for hele Sjælland, og det er vi naturligvis stolte af.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Er det nemt at få et tilbud fra Malerkanonen?

Vi elsker når vi bliver kontaktet af nye kunder. Det betyder nemlig at vi skal løse en ny spændende maleropgave. Selvom vi gennem tiden har været ude til rigtig mange maleropgaver, så er alle opgaver alligevel forskellige.

Der er altid noget, som er anderledes end den forrige opgave. Men det er vi kun glade for. Vi tager imod alle udfordringer, for Malerkanonen er et topprofessionelt malerfirma, som kun har de bedste malerspecialister ansat.

Derfor er vi også stolte af at give et tilbud til dig, som er ny kunde, for vi ved at du bliver tilfreds med resultatet. Og vi har selvfølgelig også gjort det nemt for dig at få et tilbud. Du klikker bare her, og så lander du direkte inde på vores tilbudskabelon.

Du udfylder bare navn, telefonnummer og email, og beskriver din opgave. Så vender vi hurtigt tilbage til dig. Og selvfølgelig spørger vi dig lige, hvis vi har behov for at vide lidt mere om din opgave.

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL?

Hvorfor vælge en professionel maler i Fakse?
At vælge en professionel maler sikrer, at dine malerprojekter bliver udført med den rette teknik og ekspertise. Dette kan forlænge malingens holdbarhed og sikre et smukt resultat.

Hvordan vedligeholder jeg min nymalede væg?
Efter malerarbejde anbefales det at undgå direkte berøring eller rengøring af væggen i et par dage for at lade malingen tørre ordentligt. Regelmæssig rengøring med milde rengøringsmidler og undgåelse af skarpe genstande kan også hjælpe med at bevare væggens udseende.

Hvad koster malerarbejde i Fakse?
Prisen for malerarbejde kan variere baseret på væggens størrelse, tilstand og den ønskede type maling. Kontakt os for et præcist tilbud tilpasset dine behov.

Hvor lang tid tager et malerarbejde?
Afhængigt af væggens størrelse og tilstand kan et malerarbejde tage mellem et par timer til flere dage. Vi stræber altid efter at levere hurtige og effektive resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Hvor lang tid malerarbejde tager kan variere meget, da der er en del ting, som har indflydelse, f.eks. størrelsen på rummet der skal males, overfladetypen, samt om vi skal male mere end én gang. De fleste af vores opgaver klares dog i løbet af nogle få dage, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din bolig.

 • Vi foretrækker, at du kontakter os et par dage i forvejen, så vi kan sikre os, at vi har mandskab til rådighed og de rette materialer på lager. Nogle gange vil det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere din opgaves omfang, så vi sikrer os, at du får den optimale løsning.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.