• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Du må meget gerne have høje forventninger til Malerkanonen

Hos Malerkanonen bliver vi kun glade, hvis du tager det som en selvfølge at vi løser din maleropgave til perfektion. Vi har nemlig også høje forventninger til os selv.

Vi ville faktisk undre os meget, hvis du ikke forventede at vi selvfølgelig ankom til det aftalte tidspunkt. Eller at vi altid gerne ville yde en sublim service, så du vidste at din maleropgave var i trygge hænder. Det er nemlig sådan nogle ting, som vi lægger stor vægt på, når vi skal arbejde for dig.

Din maleropgave er altid det vigtigste, som vi er i gang med. Hver eneste kunde hos Malerkanonen skal fornemme at vi er nærværende, og opmærksomme på dine forventninger til resultatet. Det tør vi godt love at vi er, for vi har mange års erfaring med at løse alle typer maleropgaver til perfektion.

Desuden er alle vores håndværkere specialister i maleropgaver.

Har du også en maleropgave, som venter på at komme i mål, så kan du med sindsro lade Malerkanonen klare arbejdet for dig. Vi lover dig at både vægge og lofter bliver malet helt perfekt. Og vi skal også nok gøre dit træværk flot at se på.

Vi maler naturligvis både huse og lejligheder – få et tilbud på perfekt udført maling af netop din bolig. Vi glæder os allerede til at besvare netop din henvendelse.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal der være fest og farver i Ejby?

Fest og farver det er altid en god kombination. Vi skal nok sørge for de flotte farver efter dit valg, så kan du feste, når din bolig er som ny, efter en veludført maleropgave.

Og det er virkelig værd at fejre, når dine rum er som nye, og fremstår i dine yndlingsfarver. Så må du gerne åbne en god rigtig flaske vin, lave et lækkert måltid, og holde en lille fest. For det skal da helt sikkert markeres, når et malerprojekt er blevet afsluttet, og gennemført på bedste vis.

Hvis du bor i Ejby, og er i forrygende festhumør, så skyd festen i gang med at kontakte Malerkanonen. Vi kører gerne den lille tur fra Ballerup og til Ejby, for løse jeres maleropgave. Malerkanonen har allerede været rundt på hele Sjælland, og du må meget gerne tænke på os, som din lokale Ejby-maler.

Vi ses da helt sikkert.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vidste du forresten at vi også laver gulvarbejde?

Vi hedder ganske vist Malerkanonen, men vi er faktisk også ret gode til at udføre gulvarbejde. Så hvis dine gulve trænger til at blive slebet, eller høvlet, så ordner vi også gerne den opgave for dig. Det kan gøre en enorm forskel at du får ordnet dine gulve.

Med ét kan de komme til at se ud, som om de var helt nye. Og forestil dig så, hvor flot det vil se ud, når der både er nymalet og og dine gulve samtidig har fået den rigtige behandling. Så er det lige ved at du føler, at du er flyttet ind i en ny bolig.

Har du stadig spørgsmål?

Hvorfor vælge en professionel maler i Ejby?
At vælge en professionel maler sikrer, at dine malerprojekter bliver udført med den rette teknik og ekspertise. Dette kan forlænge malingens holdbarhed og sikre et smukt resultat.

Hvordan vedligeholder jeg min nymalede væg?
Efter malerarbejde anbefales det at undgå direkte berøring eller rengøring af væggen i et par dage for at lade malingen tørre ordentligt. Regelmæssig rengøring med milde rengøringsmidler og undgåelse af skarpe genstande kan også hjælpe med at bevare væggens udseende.

Hvad koster malerarbejde i Ejby?
Prisen for malerarbejde kan variere baseret på væggens størrelse, tilstand og den ønskede type maling. Kontakt os for et præcist tilbud tilpasset dine behov.

Hvor lang tid tager et malerarbejde?
Afhængigt af væggens størrelse og tilstand kan et malerarbejde tage mellem et par timer til flere dage. Vi stræber altid efter at levere hurtige og effektive resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Vi forsøger at arbejde så effektivt som muligt, uden at det går udover kvaliteten. Alle maleropgaver er dog forskellige, hvilket derfor også har betydning for den tid, vi bruger på at male.

  I de fleste tilfælde bruger vi kun nogle få dage på arbejdet. Der skal dog tages højde for vigtige ting, som antal rum der skal males i, om der skal males én eller flere gange, overfladen der males på og flere andre ting.

 • Et par dage i forvejen er typisk nok. Det giver os tid til at sikre, at vi har mandskab til rådighed, så vi kan give dig det flotteste og mest holdbare resultat. Nogle gange kan det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere opgavens omfang, så vi er sikre på, at du får den helt perfekte løsning.

 • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.