• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Ejby

Du må meget gerne have høje forventninger til Malerkanonen

Hos Malerkanonen bliver vi kun glade, hvis du tager det som en selvfølge at vi løser din maleropgave til perfektion. Vi har nemlig også høje forventninger til os selv.

Vi ville faktisk undre os meget, hvis du ikke forventede at vi selvfølgelig ankom til det aftalte tidspunkt. Eller at vi altid gerne ville yde en sublim service, så du vidste at din maleropgave var i trygge hænder. Det er nemlig sådan nogle ting, som vi lægger stor vægt på, når vi skal arbejde for dig.

Din maleropgave er altid det vigtigste, som vi er i gang med. Hver eneste kunde hos Malerkanonen skal fornemme at vi er nærværende, og opmærksomme på dine forventninger til resultatet. Det tør vi godt love at vi er, for vi har mange års erfaring med at løse alle typer maleropgaver til perfektion.

Og desuden så er alle vores håndværkere specialister i maleropgaver.

Har du også en maleropgave, som venter på at komme i mål, så kan du med sindsro lade Malerkanonen klare arbejdet for dig. Vi lover dig at både vægge og lofter bliver malet helt perfekt. Og vi skal også nok gøre dit træværk flot at se på.

Vi maler naturligvis både huse og lejligheder – få et tilbud på perfekt udført maling af netop din bolig. Vi glæder os allerede til at besvare netop din henvendelse.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal der være fest og farver i Ejby?

Fest og farver det er altid en god kombination. Vi skal nok sørge for de flotte farver efter dit valg, så kan du feste, når din bolig er som ny, efter en veludført maleropgave.

Og det er virkelig vær at fejre, når dine rum er som nye, og fremstår i dine yndlingsfarver. Så må du gerne åbne en god rigtig flaske vin, eller stege et par gode bøffer, og holde en lille fest. For det skal da helt sikkert markeres, når et malerprojekt er blevet afsluttet, og gennemført på bedste vis.

Hvis du bor i Ejby, og er i forrygende festhumør, så skyd festen i gang med at kontakte Malerkanonen. Vi kører gerne den lille tur fra Ballerup og til Ejby, for løse jeres maleropgave. Malerkanonen har allerede været rundt på hele Sjælland, og du må meget gerne tænke på os, som din lokale Ejby-maler.

Vi ses da helt sikkert.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vidste du forresten at vi også laver gulvarbejde?

Vi hedder ganske vist Malerkanonen, men vi er faktisk også ret gode til at udføre gulvarbejde. Så hvis dine gulve trænger til at blive slebet, eller høvlet, så ordner vi også gerne den opgave for dig. Det kan gøre en enorm forskel at du får ordnet dine gulve.

Med ét kan de komme til at se ud, som om de var helt nye. Og forestil dig så, hvor flot det vil se ud, når der både er nymalet og og dine gulve samtidig har fået den rigtige behandling. Så er det lige ved at du føler, at du er flyttet ind i en ny bolig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Vi forsøger at arbejde så effektivt som muligt, uden at det går udover kvaliteten. Alle maleropgaver er dog forskellige, hvilket derfor også har betydning for den tid, vi bruger på at male.

  I de fleste tilfælde bruger vi kun nogle få dage på arbejdet. Der skal dog tages højde for vigtige ting, som antal rum der skal males i, om der skal males én eller flere gange, overfladen der males på og flere andre ting.

 • Et par dage i forvejen er typisk nok. Det giver os tid til at sikre, at vi har mandskab til rådighed, så vi kan give dig det flotteste og mest holdbare resultat. Nogle gange kan det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere opgavens omfang, så vi er sikre på, at du får den helt perfekte løsning.

 • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.