• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Dronningmølle

For Malerkanonen er kun det bedste godt nok

Hos Malerkanonen går vi ikke på kompromis, når vi løser en opgave. Det kunne aldrig falde os ind. Vi ønsker at udføre alle opgaver, så du og vores mange andre kunder, bliver fuldstændig tilfredse.

Kort sagt, så går vi efter at din opgave skal udføres til perfektion. Det mål tør vi godt sætte os, for vi har mange års erfaring med at levere perfekt malerarbejde, til vores kunder.

Hvis du også er interesseret i at få løst din maleropgave til perfektion, så kontakt Malerkanonen i dag. Så kan du også med det samme få et indtryk af vores gode service.

Og vi giver dig naturligvis også et godt og realistisk tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Du er velkommen til at besøge Malerkanonen i Ballerup

Du er altid velkommen til at komme en tur til Ballerup, og besøge os. Hos Malerkanonen elsker vi nemlig at tale med vores kunder, og vi har helt sikkert også en kop kaffe klar. Så kan vi tage en god snak om, hvordan vi løser din maleropgave, så du bliver rigtig glad og tilfreds.

Men hvorfor skal du tage hele turen fra Dronningmølle til Ballerup? Du skal bare ringe eller skrive til os, så finder vi sammen ud af, hvad der skal gøres, for at din maleropgave kan blive løst til perfektion. Og når vi har fundet ud af det, så kører vi rigtig gerne til Dronningmølle.

Hos Malerkanonen nyder vi nemlig at komme ud til vores kunder, og løse mange forskellige og spændende maleropgaver. Vi har kunder over hele Sjælland, og betragter os selv som din lokale maler, uanset hvor på Sjælland du bor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Maling gør dit hus nemmere at sælge

Hvis du står foran at skulle sælge dit hus, så vil du helt sikkert gerne have at huset fremstår så indbydende som muligt. Når de potentielle købere kommer fordi, så er det tit det første indtryk af huset, som bider sig fast.

Hvis du eksempelvis har åbent hus, og de fremmødte synes at huset fremstår lidt mørkt eller slidt, så har du ingen mulighed for at gøre det om. Det første indtryk hænger ved, og huskøbere er kritiske, når de skal bestemme sig for en ny bolig.

Noget af det første din ejendomsmægler vil anbefale dig, er helt sikkert at sørge for at huset er nymalet. Der er ikke noget som kan gøre en bolig mere indbydende, end en flot gang maling. Men som du sikkert ved, så tager det lang tid at male et hus.

Og det tager især lang tid, hvis du skal male hele dit hus, samtidig med at du måske har job, børn og familie.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Og her er det at Malerkanonen kommer ind i billedet. Vi har mange års erfaring i at male huse, og kender processen fra A-Z. Vi ved præcis, hvad der skal til for at få det perfekte resultat, og vi maler også dit træværk. Så overlad trygt malerarbejdet til os.

Så kan du bruge tiden på dine andre gøremål.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.