• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Dragør

Få smukt malerarbejde udført af erfarne malere

Foretrækker du, at din bolig fremstår flot og indbydende? Så kan det være, at det er på tide at få frisket malingen op. Det kan være, at malerarbejdet udvendigt er begyndt at se slidt ud, eller måske er det på tide, at der skal ske noget nyt indvendigt. Uanset hvad så bør du overveje at få hjælp af professionelle malere med stor erfaring, hvis du gerne vil være sikker på, at du får et resultat, der rent faktisk lever op til forventningerne. Der kan nemlig være stor forskel på kvaliteten, når det kommer til håndværk, så det er en god idé at vælge et professionelt malerfirma.

Hos MalerKanonen bruger vi udelukkende dygtige og kompetente malere, der har mange års erfaring med malerarbejde. Vi er et professionelt malerfirma, der har hjulpet mange kunder over hele Sjælland med at få flot malerarbejde, der matcher deres ønsker og behov. Vi er derfor også klar til at hjælpe dig med dit malerprojekt i Dragør, så din bolig kan blive endnu flottere og indbydende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt malerarbejde hver eneste gang

MalerKanonen har mange års erfaring inden for branchen, og vi har udført mange forskellige maleropgaver gennem årene. Vi har base i Ballerup, men hjælper kunder over hele Sjælland. Så hvis du skal have udført malerarbejde i Dragør eller et andet sted på Sjælland, så er det os, du skal have fat. Det har mange kunder allerede gjort, og vi vil også gerne være din foretrukne maler.

Udover godt håndværk, så får du her flere gode grunde til at vælge os som dit malerfirma:

 • Dygtige og erfarne malere
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Grundig rådgivning fra start til slut
 • Højt serviceniveau
 • Skræddersyet tilbud med udgangspunkt i dine behov og ønsker

Der er derfor mange fordele, der følger med, når du vælger MalerKanonen til din opgave. Her går vi aldrig ned på kvaliteten, og det gælder både vores malerarbejde, men også vores gode service.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til både store og små opgaver

Hos MalerKanonen har vi den rette kombination af erfaring og ekspertise. Det er din garanti for godt håndværk, som skinner igennem, uanset om du skal have hjælp til små eller store maleropgaver.

Vi kan tilbyde hjælp til en lang række forskellige malerydelser hos MalerKanonen:

Hos MalerKanonen kan vi tilbyde dig malerarbejde i høj kvalitet, uanset om du skal have malet indvendigt eller udvendigt. Du kan derfor trygt vælge os til din opgave i Dragør.

Få et gratis tilbud på din maleropgave

Vælger du MalerKanonen til din opgave i Dragør, så vil du bestemt ikke fortryde det. Med vores mange års erfaring, udførte opgaver og glade kunder, så kan du roligt overlade ansvaret til os.

Kontakt os så vi kan få en snak omkring din opgave og dine muligheder. Vi kommer gerne med et skræddersyet tilbud til din opgave med afsæt i dine ønsker og behov. Tilbuddet er naturligvis helt gratis og uforpligtende.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja. Så snart vi er færdige med at male, skal malingen tørre, hvilket typisk tager 4-5 timer. Derefter er din bolig klar til indflytning.