• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Brande

Vi sikrer dig professionelt malerarbejde

Flot og veludført malerarbejde kommer ikke af sig selv. Ønsker du professionelt malerarbejde, er valget af et malerfirma en klog beslutning. Hos MalerKanonen har vi mere end 10 års erfaring i branchen og kan derfor hjælpe dig, hvis du har brug for en god og erfaren maler i Brande.

Vi er et landsdækkende malerfirma med mange glade kunder, der udfører malerarbejde til både private og erhverv. Skal du have malet i huset, lejligheden eller i et erhvervslokale, er vi et sikkert valg. Så kontakt os for et gratis tilbud med en god pris på maleropgaven.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

4 fordele ved at vælge MalerKanonen

Uanset om du kender MalerKanonen, så er vi et godt malerfirma, du kan regne med. Med mere end 10 år i branchen er vi blevet et populært valg i mange danske byer, hvor der har været behov for dygtige malere – bl.a. i Brande. Der er flere fordele ved at vælge os til din opgave, hvad end kravene er få eller mange:

 • Du får et gratis tilbud med en fast pris
 • Du får professionelt malerarbejde med 3 års garanti
 • Du får god service og kompetent rådgivning
 • Du får sikkerhed for et flot resultat

Udover disse fire fordele kan du se frem til et besøg af en dygtig maler med professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet. Det giver dig et rigtig godt resultat, som du bliver glad for. Og derfor kan du uden problemer kontakte os, hvis du skal bruge en god maler i Brande.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Høj kvalitet og gode priser

Der er ingen tvivl om, at prisen har betydning for mange, når der skal males. Ønsker du også en maler til billige penge, kan du dog trygt vælge os til din opgave. Vores priser skræddersyes til dine ønsker og behov, og prisen er fast, så du ved, hvad du betaler for. Skjulte gebyrer er nemlig ikke noget, du vil opleve hos os.

Skal du bruge en maler i Brande, sikrer vi dig først og fremmest flot og veludført arbejde. Men vi sørger også for, at du kan få yderligere glæde af vores samarbejde. Ønsker du inspiration eller gode råd, kan vi sagtens byde ind med input, så du føler dig mere sikker i valget af den endelige løsning.

Start med et godt tilbud på en maler

Hos MalerKanonen har vi mange glade kunder i både Brande, men også resten af landet. Og det hele starter altid med et uforpligtende og godt tilbud på en maler, som kan hjælpe med netop de ønsker og krav, som du har.

Om der skal males indenfor eller udenfor, eller opgaven er lille eller stor, betyder ikke noget for os. For vi har dygtige malere med stor erfaring. Så kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din maleropgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.