• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Aalborg

Professionelt malerarbejde til en god pris

Skal du have malet hus eller lejlighed, er det vigtigt at få hjælp af en maler i Aalborg med de nødvendige kompetencer, så du får et flot resultat, der holder i mange år. Og de kompetencer finder du hos malere fra MalerKanonen.

Vi har mere end 10 års erfaring med maling til private og erhverv og har hjulpet hundredvis af kunder i både Aalborg og resten af landet. Vi er et populært valg og har mange glade kunder, der har fået malet vægge, lofter, vinduer, facader og meget andet. Så ønsker du professionelt malerarbejde, kan du trygt kontakte os og få et gratis tilbud på din opgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange grunde til at vælge MalerKanonen

MalerKanonen er et malerfirma med mere end 10 års erfaring i branchen. Gennem årene har vi hjulpet med at udføre små og store maleropgaver – alle til stor glæde og tilfredshed. Vi går meget op i vores arbejde og at sikre, at det færdige arbejde er i topkvalitet. Men der er også andre grunde til at vælge os til din opgave. Du får nemlig:

 • et godt, skræddersyet tilbud med en fast pris
 • besøg af en dygtig og erfaren maler
 • god service og kompetent rådgivning
 • sikkerhed for professionelt malerarbejde
 • tilfredshedsgaranti på 3 år

Som kunde hos MalerKanonen kan du være sikker på, at malerarbejdet er af højeste kvalitet. Vi har nemlig lokale malere, der har mange års erfaring med vidt forskellige typer af opgaver. Det er bl.a. derfor, vi er et populært valg, når der er behov for en dygtig maler i Aalborg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Forskellige maleropgaver, altid høj kvalitet

MalerKanonen har mange glade og tilfredse kunder. Det skyldes bl.a. vores fokus på at imødekomme kundernes ønsker og behov. Men vi gør også meget for at sikre, at du får den bedste løsning. Så har du brug for rådgivning eller inspiration, kan vi også hjælpe dig.

Vores lokale malere kan f.eks. hjælpe med store opgaver, som maling af lejligheder og huse, men også mindre opgaver, f.eks. maling i et enkelt rum eller af vinduer og døre. Mulighederne er mange, men vi leverer altid malerarbejde i høj kvalitet. Og så får du også samtidig en fast pris på din maler, så du ikke får uventede overraskelser undervejs i forløbet.

 

Få et godt tilbud på en maler

Har du brug for en billig maler, der ikke ødelægger budgettet? Og ønsker du også et flot resultat i god kvalitet? Så er MalerKanonen det helt rette valg. Vi kombinerer nemlig gode priser med god kvalitet, så du får værdi for dine penge.

Vi ønsker, at du bliver glad og tilfreds med vores samarbejde, og det færdige malerarbejde. Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak samt et gratis tilbud på din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.