• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Undgå penselstrøg og striber, når du maler


Glæden ved flot og veludført malerarbejde, som man selv har udført, er stor. Men glæden kan også ødelægges af tydelige striber og overgange. Så hvordan undgår du synlige penselstrøg og striber, når du maler?

Synet af ens eget malerarbejde, når det er gjort grundigt og flot, er højdepunktet for mange, når det kommer til gør-det-selv-malerarbejde. Men ligesom et flot resultat kan skabe glæde, så kan synlige striber og overgange på samme måde ødelægge en del af glæden ved det udførte malerarbejde.

For at undgå penselstrøg, striber og overgange når du selv skal male, er der dog en række malertips og gode råd, som du kan gøre brug af. Dem kan du bruge, uanset om du står over for indvendigt malerarbejde eller udvendigt malerarbejde. For det er faktisk ikke meget der skal til, for at få et flot resultat.


Du kan undgå penselstrøg, striber og overgange ved at male korrekt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvad skyldes synlige striber og penselstrøg?

Når der f.eks. skal males vægge i hjemmet, skal den ihærdige indsats helst gerne give et flot resultat. Men penselstrøg, striber og overgange skyldes ofte nogle af de samme årsager og fejl. Så her er nogle ting, du kan huske på:

Brug rigelig maling: Hvis der kommer for lidt maling på din rulle eller pensel, risikerer du, at nogle områder ikke dækkes ordentligt af maling (såkaldte helligdage). Disse overgange kræver ofte, at du skal male flere gange. Derfor er det bedst, at du bruger rigelig maling – men ikke for meget, da den i så fald kan løbe (såkaldte gardiner).

Mal vådt i vådt: Én af de vigtigste ting er at male vådt i vådt, hvilket vil sige, at du skal male oven i våd maling. Dog uden at male for langt tilbage på områder, du allerede har malet. Maler du i våd maling, får du et flottere og mere veludført resultat, hvor du nemmere kan undgå synlige striber og overgange. Den malede overflade bliver simpelthen mere jævn og ensartet.

Skab gode arbejdsbetingelser: God malerteknik handler også om at give sig selv bedre arbejdsbetingelser, da det også påvirker, om du får malet ordentligt. Stå/sid godt, og sørg for at have god plads, så du kan bevæge dig uden begrænsninger. Så kan du nemmere lave gode, faste penselstrøg – og undgå at få ondt nakken og ryggen.

Fokusér på små områder ad gangen: Arbejder du med for store områder ad gangen, risikerer du, at nogle områder ikke får tilstrækkelig maling. Hav derfor fokus på mindre områder, så du er helt sikker på, at du maler grundigt og ikke overser noget. Tålmodighed og grundighed er nøgleord, når det kommer til godt malerarbejde.

Brug en god malerpensel: En malerpensel i god kvalitet har også noget at sige for malerarbejdet og resultatet. De billigste pensler er sjældent gode, og sandsynligheden for, at malingen ikke påføres ordentligt er derfor også større. Derfor er det godt givet ud at købe en god malerpensel.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi kan sikre dig et flot resultat

Synlige striber og overgange kan ødelægge en del af glæden ved det hjemlige malerarbejde. Derfor gælder det også om at være grundig og tålmodig, når der skal males. Det gælder, uanset om du skal male indenfor eller udenfor.

Vil du gerne undgå bekymringer og uforudsete problemer, så du er 100 % sikker på, at det udførte malerarbejde er så flot og veludført som muligt? Så hjælper vi hos MalerKanonen gerne med din opgave. Vi har mange års erfaring med malerarbejde, hvilket er din tryghed for et fejlfrit resultat. Kontakt os for at høre mere eller få et gratis tilbud på din maleropgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.