• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

3 måder at male med kontrastfarver


Ved at male med kontrastfarver kan du tilføre liv og energi til dine rum og din bolig. Der er dog forskellige måder at gøre dette på – og nogle er mere vovede end andre. Her får du 3 måder, du kan bruge kontrastfarver.

Hvide vægge i samtlige af boligens rum er en klassisk og pæn løsning. Mange boligejere foretrækker sine vægge med netop dette udseende. Men nogle gange er der brug for et nyt look, og her kan kontrastfarver være en god løsning.

At male i kontrastfarver er en nem løsning, der kan tilføre ny energi til boligen. Det gælder både i forbindelse med indvendig maling af et hus, som kan være meget omfattende opgave, eller maling af en 2-værelses lejlighed, der vil kræve knap så meget arbejde. Lyder kontrastfarver som en interessant idé, så har du flere gode muligheder at vælge mellem.

Kontrastmalede vægge – f.eks. i lys og grå – gør meget for rummets udseende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

3 løsninger – alle med flotte resultater

Den klassiske: mal en enkelt væg

Det har længe været populært at male en enkelt væg i én farve, mens resten af rummets vægge er hvide. Det er helt sikkert også en god løsning, som mange vil synes rigtig godt om. Farven på den ene væg behøver ikke nødvendigvis at være markant og iøjnefaldende, men kan blot være en blid eller mat farve, f.eks. lysegrå eller sart blå.

Den vilde: mal i markante farver

Trænger din bolig til nyt liv? Og er du lidt vovet? Så kan du male med flere farver i dine rum. Det kan f.eks. være endevæggene i et langt rum, som stuen, der kan males i to forskellige farver, mens resten af rummets vægge forbliver hvide. Frem for at vælge en dæmpet farve kan du i stedet vælge en markant primærfarve (rød, gul eller blå) eller en sekundærfarve (lilla, orange eller grøn).

Den moderne: mal i flere nuancer

I de sidste mange år har en trend været at male flere vægge – eller alle væggene i et rum – i flere nuancer, der ligger tæt op ad hinanden. Frem for at skabe stærke kontraster minder disse nuancer mere om hinanden, hvilket også kan være utrolig flot, men uden at blive for markant. Med blide nuancer får du farve, liv og energi ind i boligen, men uden at det bliver for overvældende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til farvevalg og malerarbejdet

Ny maling gør meget godt for ethvert rum. Men det kan være svært at vælge én eller flere farver, som man skal se på i lang tid. For selvom man altid kan male om, så er maling af vægge altid en større opgave.

Vil du gerne undgå selv at skulle male væggene i dit hjem? Eller ønsker du tips, inspiration og rådgivning omkring valg af farver og løsninger? Så kontakt os hos MalerKanonen og få hjælp til din opgave. Vi kan både rådgive dig før malerarbejdet udføres, og så kan vi naturligvis også hjælpe med selve malerarbejdet. Kontakt os for at høre mere og få et godt tilbud på din opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.