• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Sådan maler du som de professionelle


Når det kommer til malerarbejde, er ingen bedre end professionelle malere. Men har du nogensinde tænkt over, hvordan de opnår deres flotte resultater? Her får du tips og gode råd til at male som de professionelle.

Der er ingen tvivl om, at mange gør-det-selv-folk er gode til at male og også opnår flotte resultater. Men i de fleste tilfælde vil en dygtig maler være det bedste valg. Professionelle malere har trods alt mange års erfaring med både udvendigt og indvendigt malerarbejde.

Selvom det kan være svært at male lige så godt som de professionelle, så er der alligevel flere ting du selv kan gøre for at forbedre dine evner inden for malerarbejde. For selvom det at male selvfølgelig er vigtigt, så har godt malerarbejde også meget at gøre med andre ting. Eksempelvis god forberedelse og valg af det rette malerudstyr. Vil du gerne male som en erfaren maler, har vi samlet nogle malertips og gode råd, som du kan tage med dig, når du skal i gang med at male.


Man kan sagtens lære at male som de professionelle.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tips til det gode malerarbejde

Forarbejde: Godt forarbejde betyder meget. Derfor skal du bl.a. rengøre overfladerne, så de er fri for støv, snavs og andet skidt. Maler du på en beskidt overflade, hæfter malingen ikke optimalt, og det påvirker derfor også malerarbejdet og resultatet. Det samme gælder, hvis der er revner eller huller i overfladen. Spartling af vægge og efterfølgende slibning af overfladen kan f.eks. gøre dit malerarbejde nemmere, og resultatet mere ensartet.

Udstyr: Man skal ikke gå ned på udstyr. Heller ikke når der skal males. Derfor skal du ikke købe det billigste malerudstyr, da kvaliteten ofte er tilsvarende lav. Du behøver ikke nødvendigvis købe det dyreste malergrej, men at bruge lidt ekstra kroner på udstyr af god kvalitet er noget, du ikke kommer til at fortryde. Og så er det også fornuftigt at tænke over valget af det rette udstyr, f.eks. hvilken malerrulle du skal bruge til den konkrete maleropgave. Mange maleropgaver kræver f.eks. både pensler og malerrulle.

Maleteknik: Med godt forarbejde og udstyr er du nået langt. Men selve malerarbejdet skal også udføres ordentligt. Og det kræver lidt viden om den rette malerteknik, som at male skarpe kanter eller male oppefra og ned (f.eks. at male loft før væg). Står opgaven f.eks. på maling af vægge, bør du også male langs hjørner og kanter, før du maler de store flader. Og så er det vigtigt at undgå for tynde lag. Brug derfor rigelig med maling, så du samtidig kan male vådt i vådt.

Processen: En professionel maler ved, at godt malerarbejde kræver grundighed og tålmodighed. Det betyder bl.a., at du bør male overfladerne mindst to gange. Én gang er ikke altid nok – og med to lag maling vil du kunne se en tydelig forskel. Og generelt er det vigtigt at være grundig og tålmodig, så man er sikker på at få spartlet, slebet og malet ordentligt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp af en professionel maler

Der er mange fejl man skal undgå når man maler selv. Derfor vælger mange også at overlade maleropgaverne til erfarne malere, da de er garanti for et resultat, der er 100 % i orden. Vil du gerne være helt sikker på, at det færdige malerarbejde er af rigtig god kvalitet? Så hjælper vi hos MalerKanonen gerne. Kontakt os for en uforpligtende snak og få et gratis tilbud på din maleropgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Rafal
Maler
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Tibor
Maler
Boris
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.