• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Gode råd til maling af køkken og bad


Trænger dit køkken og bad til ny maling, giver vi dig en række gode råd til opgaven. Dem kan du tage med dig, uanset om du selv skal stå for malerarbejdet, eller du er på jagt efter et godt tilbud på maling af dit køkken og bad.

Nymalede vægge og lofter er bare pænere end de gamle, slidte overflader, der bærer tydeligt præg af lang tids eksponering over for snavs og fugt.

Med tiden er det nemt at glemme den regelmæssige rengøring og vedligeholdelse af malede vægge. Derfor kan ny maling også gøre underværker. Står du over for at skulle male vægge og lofter i dit køkken og på badeværelset, har vi samlet nogle tips, der hjælper dig godt på vej med dit projekt. Og du kan naturligvis også få et godt tilbud på maling af dit køkken og bad.


Den rette maling gør rengøring af overflader nemmere.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

4 tips til maling af dit køkken og bad

Tænk over, hvor i rummene der skal males: Dit valg af maling til køkken og bad afhænger meget af, om det er overalt i rummene, du skal male, eller det kun er mindre områder.

Nogle områder er mere udsatte end andre. Derfor kan du måske bruge en kombination af almindelig vægmaling samt mere hårdfør vådrumsmaling. I køkkenet gælder det f.eks. omkring kogepladen, hvor mados, olie og fedt nemt skal kunne vaskes væk. I resten af køkkenet kan en almindelig vægmaling ofte være nok. Og på badeværelset er vådrumsmaling perfekt, da det netop er beregnet til rum med vand og fugt.

Vælg maling med høj glans: Maling med høj glansgrad er oplagt til maling af både dit køkken og bad. På badeværelset og i køkkenet kan glans 20-25 være fint, da den giver god beskyttelse, men også gør det nemt at vaske overfladerne.

Husk forberedelsen – og evt. grunder: Når du skal male køkken og bad, er forberedelse vigtigt – det gælder ved stort set alle maleropgaver, hvad end du eller andre står for dem. Afdæk hellere for meget af rummet end for lidt, så du undgår malerpletter.

For at få et godt resultat kan du desuden rense væggene, inden du maler på dem. Herefter kan du også overveje at male væggene med hæftegrunder, hvis det er meget sugende vægge. Grunderen får din slutmaling til at hæfte bedre og giver et flottere og mere holdbart resultat.

Snak med en fagmand: Det kan være en god idé at tage en snak med en fagmand i dit lokale byggemarked, så du føler dig helt tryg ved dit projekt. Han eller hun kan f.eks. hjælpe dig med dit valg af maling til dit køkken og maling til badeværelset, hvis ikke det er den samme maling, der skal bruges. Her kan du selvfølgelig også få gode råd til selve udførelsen af malerarbejdet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud på maling af køkken og bad

Mange gør-det-selv-folk vil gerne selv klare maleropgaverne i hjemmet. Men har du ikke tid, eller er du ikke sikker på, at resultatet bliver optimalt, hjælper vi naturligvis gerne. Du kan derfor sagtens kontakte os hos MalerKanonen og få et godt tilbud på maling af køkken og bad i din bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.