• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Skal du male eller slibe gulv først?


Trænger boligen til fornyelse, og ønsker du både at få væggene malet og gulvet slebet? Så er der flere grunde til, at du bør gøre det i en bestemt rækkefølge. Men skal du så male eller slibe gulv først?

Er du flyttet i en bolig, hvor både vægge og gulve trænger til fornyelse, før de lever op til dine ønsker? Eller har du blot boet i din bolig så længe, at vægge og gulve godt kunne trænge til en opfriskning? Uanset hvad du kan nikke genkendende til, så vil godt malerarbejde og gulvarbejde helt sikkert skabe stor glæde.

Ønsker du det bedste og flotteste resultat, skal du faktisk vælge, om der skal males eller slibes gulv først. For selvom du sagtens kan ende med et flot resultat uden at tage stilling til, om du skal male eller slibe gulv først, så er der faktisk én rigtig god rækkefølge, du bør gøre det på.

Slibning før maling er en god rækkefølge.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Slibe gulv eller male først?

Den optimale rækkefølge er slibning før maling. Det vil altså sige, at du skal slibe gulv først og slutte af med maling af vægge, loft, træværk, eller hvad du ønsker at få malet. Og det er der flere gode grunde til:

Nemmere at dække gulvet af end væggene: Det er nemmere at dække et nyslebet gulv af og beskytte det mod malerpletter, end det er at dække nymalede vægge af og beskytte dem mod det slibestøv, der uundgåeligt kommer i forbindelse med en gulvslibning. Derfor er slibning før maling at foretrække.

Undgå slibestøv på nymalede vægge: Slibestøv er uundgåeligt, når trægulve slibes. Også selvom opgaven udføres af fagfolk med professionelle slibemaskiner og som efterfølgende støvsuger for slibestøv. Derfor bør du vente med at male, så du slipper for mest mulig rengøring, og undgår at støvet fra gulvet ødelægger glansen på de nymalede overflader.

Undgå ridser på nymalede fodlister: Når man overvejer, om man skal male eller slibe gulv først, skal man huske på, at en slibning desværre kan føre til ridser i lister og andet træværk, når gulvets kanter og dørtrin slibes. Sker dette, er det ærgerligt (og spildt arbejde), hvis træværket er nymalet. Slibes gulvet derimod først, kan eventuelle ridser typisk blot males over.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til både slibning og maling

Nu ved du, at det er bedst med slibning før maling. Men selvom du kender den optimale rækkefølge, skal opgaven stadig udføres. Og ønsker du ikke selv at klare dette er der hjælp at hente hos MalerKanonen.

Vi har mange års erfaring med maling af lejligheder og andet indvendigt malerarbejde. Derudover kan vi også hjælpe dig med slibning af dit gulv, så du faktisk kan få klaret hele renoveringsopgaven på én gang. Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller vil du bare have et godt tilbud hurtigst muligt? Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på både slibning og maling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Rafal
Maler
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Tibor
Maler
Boris
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.