• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

5 grunde til at bruge bæredygtig og miljøvenlig maling


Miljø og bæredygtighed er i høj grad kommet på dagsordenen. Og du kan faktisk selv gøre en ‘grøn forskel’. Der findes nemlig bæredygtig og miljøvenlig maling. Læs mere om, hvorfor du bør overveje miljørigtig maling til dine projekter.

Skal du have huset malet indvendigt, er det først og fremmest en stor opgave, der involverer mange vigtige overvejelser og beslutninger. Hvad skal males, hvor mange gange skal der males, og skal du selv klare opgaven eller overlade malerarbejdet til en professionel maler.

En mindst lige så vigtig overvejelse er, om du skal bruge miljøvenlig maling, når du skal male i ét eller flere af hjemmets rum. En miljørigtig maling har nemlig visse andre fordele, som ’almindelig’ maling ikke har. Hvilke fordele bæredygtig maling kan have for dig, og hvorfor du overhovedet skal overveje den miljørigtige maling, kan du læse mere om herunder.

Miljørigtig maling har god dækkeevne og højt kvalitetsniveau.

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor skal du overveje miljøvenlig maling

 1. Bedre for miljøet generelt: Fremstilling af maling, der er karakteriseret som miljørigtig, sker på en miljøvenlig og Co2-begrænsende måde. Det betyder bl.a., at fremstillingsprocessen resulterer i mindre forurening af luft og vand, og at malingen overholder nogle høje kvalitetskrav. Og det er naturligvis godt for vores miljø.
 2. Bedre for dit helbred og indeklima: Miljørigtig maling er ikke kun god for det overordnede miljø. Den er også bedre for dit helbred og indeklima, da mængden af de knap så miljø- og sundhedsvenlige kemikalier og stoffer er begrænset.
 3. Maling i høj kvalitet: Miljøvenlig maling er fremstillet i god kvalitet og skal overholde en række kvalitetskrav. Derfor kan du også være helt sikker på, at du køber maling i en ordentlig kvalitet.
 4. Samme gode dækkeevne: Den miljørigtige maling er mindst lige så god som ’almindelig’ maling. Du behøver derfor ikke være bekymret for, om malingen dækker på samme vis, som den maling du tidligere har brugt, eller om den rækker lige så langt.
 5. Det grønne budskab: At købe miljøvenlig maling sender et klart budskab om at fokusere mere på bæredygtighed og at værne om miljøet og samfundet. Og det ønsker mange at gøre. Her er bæredygtig maling ét af mange områder og produkter, man kan fokusere på.

Hvordan kan jeg købe bæredygtig maling?

Vil du gerne købe miljøvenlig maling til dine egne projekter, kan du kigge efter de forskellige miljømærker, som Svanemærket og EU-blomsten. Disse mærker er kendetegnet ved at reducere, hvor mange sundheds- og miljøskadelige stoffer og kemikalier malingen indeholder. Du kan ofte købe den bæredygtige og miljørigtige maling i byggemarkeder eller online i webshops.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til dit malerprojekt

Selvom det kan være oplagt selv at kaste sig ud i en gør-det-selv-maleropgave, så dukker der ofte uforudsete problemer eller udgifter op i forbindelse med malerarbejdet. Eller beslutninger, der kan være svære, f.eks. om man skal vælge den én type maling frem for andre, eller hvordan man vælger en god, miljørigtig maling.

Vil du gerne undgå besværet med at male, eller vil du blot være sikker på, at du får det allerbedste resultat? Så hjælper vi hos MalerKanonen gerne med din opgave. Vi har mange års erfaring med bl.a. maling i huse og lejligheder. Derfor kan vi også hjælpe dig godt i mål, så du får et resultat, der matcher dine ønsker og krav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.