• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

5 grunde til at bruge malertape, når du maler


Skal du i gang med at male, er det på ingen måde spild af tid at bruge malertape – tværtimod. Der er nemlig flere gode grunde til, at du bør bruge malertape ved dine maleropgaver.

Er du typen, der springer over brugen af malertape, fordi du mener, det er spild af tid, og fordi kvaliteten af malerarbejdet jo alligevel bliver den samme? Eller mener du, at malertape er en absolut nødvendighed for et flot resultat, når der skal males i boligen?

Om du bør bruge malertape eller ej kommer til dels an på, hvad du skal male. For der selvfølgelig forskel på at male en radiator og maling af vægge. Overordnet set er der dog flere gode grunde til at bruge malertape, når der skal males. Og 5 af dem kan du læse om herunder, hvor vi også giver dig gode råd til dit malerarbejde.

Malertape kan forbedre resultatet af dit malerarbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor skal du bruge malertape

 1. Giver flottere overgange og skarpe kanter: Når du skal male, kan malertape hjælpe dig til at lave flottere overgange og male skarpe kanter. Malertape er især en stor hjælp, hvis du skal male i flere farver, f.eks. på et område af en væg, da tapen sikrer en flot, skarp linje mellem de to farver. 
 2. Beskytter bedre mod pletter: Malertape kan også beskytte overflader, der ikke skal males, mod utilsigtede malerpletter. For selvom man føler sig sikker med pensel eller rulle, så kan uheld jo sagtens forekomme. Du kan derfor sætte malertape omkring stikkontakter og vindueskarme eller bruge malertape til at hæfte afdækningsmateriale sammen, så du nemmere kan beskytte større møbler og inventar, som ikke kan flyttes ud af rummet. 
 3. Gør malerarbejdet nemmere: Når du bruger malertape, kan du male mere frit og ubesværet. Det skal forstås på den måde, at du ikke behøver at bekymre dig om at male forkert og derved få malerpletter på overflader, der ikke skal males. Beskyttelsen, som malertapen giver, gør altså dit malerarbejde nemmere og mere komfortabelt. 
 4. Du bliver hurtigere færdig: Malertape gør dit malerarbejde nemmere og mere frit. Det betyder samtidig, at det også vil gå hurtigere med at få malet. Afsætter du derfor lidt tid til forberedelse og afdækning med malertape, f.eks. omkring stikkontakter eller langs vindueskarme, sparer det dig tid i længden. Både i forhold til hastigheden på malerarbejdet, men f.eks. også på den efterfølgende rengøring af utilsigtede malerpletter. 
 5. Sikrer dig et bedre resultat: Ønsker du et flot resultat, er malertape bestemt en stor hjælp. Det gælder ikke kun i forhold til at male skarpe kanter eller flotte overgange, men påvirker også andre dele af malerarbejdet, så det bliver nemmere og mere præcist udført. Der er trods alt også en grund til, at malerfirmaer og malere bruger malertape til mange af deres opgaver.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til malerarbejdet

Grundigt og veludført malerarbejde er nødvendigt, når der skal skabes flotte resultater. Og det kræver ofte brugen af malertape. Men er malerarbejde – og især forberedelsen med opsætning af malertape – noget du gerne vil være foruden? Så kan du trygt overlade malerarbejdet til dygtige malere.

Med hjælp fra MalerKanonen kan du bl.a. få indvendigt malerarbejde med et flot resultat til følge. Hvad end du har en lille eller stor opgave, så hjælper vi gerne. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe, og få samtidig et godt tilbud på din maleropgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.