• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Hvor ofte skal mine vægge males?


Skal væggene i dit hjem forblive flotte, er løbende rengøring og vedligeholdelse vigtigt. Nogle gange er ny maling dog nødvendigt, men hvor ofte skal vægge males? Læs mere om det og få tips til, hvor tit du bør male vægge.

De fleste har på egen hånd oplevet synet af flotte, nymalede vægge, og set hvilken forskel ny maling kan gøre. Især når standen af malingen på væggene ikke er alt for god, fordi den enten er begyndt at skalle af, eller fordi farven er falmet.

Vask af vægge og lofter gør meget godt for både udseende og modstandsdygtighed. Er dine vægge derimod slidte, eller er farven begyndt at falme, kan ny maling gøre underværker. Er dine vægge i fin stand, kan det dog være nyttigt at vide, hvornår du kan forvente, at dine vægge igen skal males, så du er på forkant med opgaven.

Ny maling kan afhjælpe vægskader i boligen.

Få et uforpligtende tilbud

 

Så tit bør du male vægge

Som udgangspunkt kan der sagtens gå en del år mellem, at du får malet boligens vægge. I nogle situationer kan malede vægge holde sig flotte i 10 år, mens de i andre allerede kan trænge til maling efter kun et par år.

Frekvensen afhænger meget af, hvordan boligen bruges, og hvordan man lever i den. Hvor tit du bør male dine vægge afhænger derfor af forskellige faktorer – flere påvirker du i høj grad selv:

 • Hvornår blev væggene sidst malet?
 • Hvilke rum er der tale om (vådrum, alm. værelser, stuer osv.)?
 • Hvilken kvalitet er malingen, der blev brugt?
 • Blev malerarbejdet udført grundigt og korrekt?
 • Blev væggene malet én eller flere gange?
 • Ryges der i boligen?

Vær på forkant

Vil du gerne holde dine malede vægge flotte og modstandsdygtige, er løbende rengøring og vedligeholdelse vigtig. En anbefaling til at vedligeholde malede vægge er derfor, at du rengør dem regelmæssigt – det kan du læse mere om på vores side med brochurer.

Hvis du gerne vil være på forkant, så du undgår, at dine vægge begynder at få et falmet og grimt udseende, eller at malingen begynder at skalle af, kan du sagtens male med 3-4 års mellemrum. Loftsmaling holder desuden typisk længere end vægmaling. Derfor kan du med fordel vente med at male dit loft til et senere tidspunkt – eller evt. få malet vægge og lofter i samme ombæring.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ønsker du rådgivning eller at få malet dine vægge?

At få malet sine vægge vil med sikkerhed løfte væggenes udseende og ikke mindst også styrke deres modstandsdygtighed over for snavs og skidt samt forlænge levetiden. Hvor ofte det skal gøres afhænger dog af flere faktorer. Derfor er det også svært at sige præcis, hvor tit du skal regne med at skulle male væggene i netop dit hjem.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med indvendig maling af huse og lejligheder. Ønsker du rådgivning om, hvor ofte dine vægge sandsynligvis bør males? Eller ønsker du hjælp til at få malet en enkelt væg eller alle vægge i dit hjem? Så er det en opgave, vi gerne klarer for dig. Kontakt os for at høre mere eller for at få et tilbud på maling af dine vægge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.