• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

4 grunde til at få malet fodlister


Fodlisterne i hjemmet glemmes ofte, når der skal males indvendigt. Men de er lige så stor en del af dine rum som eksempelvis vægge og lofter. Og der er da også flere gode grunde til at male dine lister.

Når der er brug for fornyelse i hjemmet, og valget falder på ny maling, er det ofte maling af vægge og lofter, der tænkes på. Men der er også andre overflader, der er værd at huske på – f.eks. det indvendige træværk, som fodlister, paneler og dørkarme.

Måske tænker du, at det ikke er besværet værd at male fodlisterne i din bolig. De fylder jo trods alt ikke så meget, og så er det måske bedre givet ud blot at male væggene. Men fodlisterne er lige så meget en del af dine rum som alle andre overflader. Derfor bør du også tænke på dem, når dine rum trænger til en opfriskning i form af ny maling. Der er da også flere gode grunde til, at du bør male dine fodlister.


Der er flere gode grunde til at få malet fodlister.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor bør du få dine fodlister malet

Modstandsdygtighed: Når man maler, tilfører man den malede overflade et ekstra lag. Dermed har ny maling en beskyttende effekt, som gør fodlisterne mere modstandsdygtige over for slagskader, fugt, støv m.m.

Udseende: Ny maling vil alt andet lige have en positiv effekt på fodlisterne og deres indvirkning på rummets udseende. Der er altså en visuel fordel i at male listerne, da de kommer til at fremstå pæne og nye. Har listerne mange år på bagen og måske ikke tidligere er blevet malet, vil de sandsynligvis også have fået et falmet look, der sjældent er kønt. Det kan ny maling så sandelig rette op på.

Holdbarhed: Som for andet træværk og andre typer af overflader har ny maling naturligvis også indflydelse på holdbarhed. Ny maling forbedrer derfor også standen på dine fodlister og forlænger deres levetid, hvilket også er værd at huske på.

Lysindfald: Hvide overflader reflekterer lys. Selvom dine fodlister ikke fylder meget sammenlignet med eksempelvis vægge og lofter, så er de alligevel en del af rummet. Vil du gerne have endnu bedre lysindfald i dine rum og din bolig, giver det derfor også god mening at male dine fodlister, så de i det mindste reflekterer lyset bedst muligt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til din maleropgave

Gamle fodlister med et falmet udseende fortjener ny maling. Nymalede lister gør nemlig meget godt for udseendet i dine rum. Derfor er det også en god idé at få listerne malet efter behov – eller hvis du alligevel skal have malet vægge og lofter.

Vil du gerne slippe for selv at skulle male? Eller ønsker du bare sikkerhed for, at du får et professionelt resultat? Hos MalerKanonen har vi mange dygtige malere med stor erfaring i maling af træværk og andet indvendigt malerarbejde. Vi hjælper dig gerne, så kontakt os for en uforpligtende snak og få et gratis tilbud på din opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.