• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

5 tips til maling af udvendige døre


Trænger dine udvendige døre i træ til fornyelse, er ny maling eller træbeskyttelse en god investering. Her får du fem tips til maling af dine udvendige trædøre, så boligens indgange igen kommer til at se flotte ud.

Hoveddøren og andre udvendige døre er vejen ind i dit hjem. Dørenes udseende og stand er noget af det første, du og dine gæster lægger mærke til, når man står udenfor.

Er dine udvendige trædøre gamle og slidte? Eller føler du bare, at det er på tide med et nyt udseende? Uanset hvad der ligger til grund for ønsket om fornyelse, så er maling af udvendige døre en opgave, du sagtens selv kan udføre, hvis du går omhyggeligt til værks og bruger gode redskaber og materialer. Skal du selv i gang med maling af døre i dit hjem, får du her fem tips til opgaven.

Udvendig maling af en dør kræver grundighed.

Få et uforpligtende tilbud

 

5 ting du kan gøre

Løs og afskallende maling eller træbeskyttelse: Hvis der er løs maling eller træbeskyttelse på overfladen, bør dette fjernes, så der dannes en fast overflade. Det kan eksempelvis gøres med et skrabejern eller en stiv børste.

Rengøring af overfladen: Dørens overflade skal altid være ren og jævn, inden den males, hvis du vil være sikker på at få det optimale resultat. Udover at fjerne løs maling eller træbeskyttelse, bør du derfor også rengøre træet, f.eks. med grundrengøring eller andet rengøringsmiddel, der er egnet til træ.

Ujævn eller beskadiget overflade: Har døren en ujævn overflade, kan den spartles og grundes, så overfladen mættes, og slutmalingen nemmere kan hæfte. Herefter males med træbeskyttelse eller maling. Ét lag maling kan være nok, men nogle gange er det nødvendigt at male mindst to gange, så træet dækkes optimalt.

Overflade uden skader: Har døren ingen skader i overfladen, men blot lidt slitage, og er den malet med enten træbeskyttelse eller maling, kan den rengøres og efterfølgende behandles med træbeskyttelse eller maling.

Terpentin- eller vandbaseret maling/træbeskyttelse: Mange nye døre er malet med vandbaseret maling eller træbeskyttelse. Er det også tilfældet for dine døre, skal de igen males med vandbaseret maling eller træbeskyttelse. Er dørene derimod tidligere behandlet med træbeskyttelse eller maling indeholdende terpentin, kan du enten vælge samme behandling eller et middel baseret på vand.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af døre og andet træværk

Maling af udvendige døre eller andet træværk er en opgave, du selv kan kaste dig ud i. Alt det kræver er omhyggeligt arbejde samt materialer og redskaber i god kvalitet. Og så bør du også overveje, hvornår på året du maler.

Trædøre kan dog være vidt forskellige, hvad angår deres eksisterende stand og behandling. Så vil du gerne være på den sikre side og velvidende om, at det færdige resultat er så godt som muligt, hjælper vi hos MalerKanonen gerne med opgaven. Vi har mange års erfaring med udvendig maling af huse, som træværk, facader m.m. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og få et gratis tilbud på din maleropgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.