• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Hvilken glans maling skal du vælge til dit badeværelse?


Maling af et badeværelse er en lidt anderledes maleropgave end når du eksempelvis skal male et soveværelse eller i din stue. For dit valg af maling og glans i badeværelset påvirker uden tvivl det endelige resultat.

Badeværelset i dit hjem er ikke som andre ’almindelige’ rum. Soveværelser, stuen og andre opholdsrum i din bolig udsættes nemlig ikke i samme grad for fugt og vand, som badeværelset. Derfor er der brug for en anderledes glans maling når du skal male et badeværelse end eksempelvis valget af glans til maling af et køkken.

I bund og grund handler det om, at du skal give overfladerne på badeværelset (dvs. vægge og loft) bedre beskyttelse mod fugt. Samtidig kan det også være en fordel for dig, at det er nemt at rengøre væggene på badeværelset. Og derfor er et godt valg af glans på badeværelset som minimum glans 25.


Valget af glans maling påvirker bl.a. rengøringen af badeværelsets vægge.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gode råd til valg af maling og glans på badeværelset

Hos MalerKanonen har vi udført hundredvis af maleropgaver rundt omkring i Danmark. Derfor har vi en klar overbevisning om, hvad der skal til for at skabe godt malerarbejde med flotte og holdbare resultater.

Glans 25-50 er generelt et godt valg til maling af vægge og loft på badeværelset. Det giver nemlig overfladerne i rummet den fornødne beskyttelse mod vand og fugt. Og samtidig bliver det nemt for dig at tørre overfladerne af og rengøre dem. Der er altså flere fordele ved at vælge den rette glans maling.

Ønsker du at bruge en loftmaling, der er beregnet til maling af lofter, kan du f.eks. vælge en loftmaling glans 25. Evt. kan du bruge en vådrumsmaling glans 50, der er skræddersyet til maling af vådrum, hvilket badeværelset hører ind under. Men glans 25 giver i hvert fald et godt resultat.

Ønsker du på samme måde at bruge en vægmaling beregnet til badeværelset, kan du også snildt vælge en maling med glans 25. Det vigtigste er, at du ikke vælger en glans maling, der er for lav og dermed ikke giver optimal beskyttelse til vægge og loft.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af dit badeværelse

Maling af et badeværelse kræver lidt ekstra omtanke og grundighed, så du er sikker på, at det endelige resultat er flot og yder den rette beskyttelse mod fugt og damp. Når du vælger en bestemt glans, vælger du desuden også om du ønsker mat eller blank maling. Mængden af lak (og dermed glansgrad) i din maling har betydning for, om din maling giver en grad af genskin (blank maling) eller er helt uden genskin (mat maling).

Har du spørgsmål til valg af glans maling, eller ønsker du hjælp til maling af badeværelset, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Og vi kan naturligvis også give dig et gratis, uforpligtende tilbud på maling af dit badeværelse eller andre vådrum i din bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.