• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

3 fordele ved at male mere end én gang


Skal dit malerarbejde ende med det bedste resultat, kræver det muligvis, at du maler mere end én gang. Men hvorfor overhovedet male flere gange, når man bare kan male én gang? Læs om fordelene ved at male flere gange.

Trænger dele af din bolig til en kærlig hånd, kan ny maling være en god måde at skabe et nyt, frisk udseende. Og det er bestemt værd at overveje at få malet (enten selv eller af et malerfirma), da der er andre former for boligrenovering, som er dyrere alternativer.

Har du planlagt selv at male, er det en god idé at overveje, om du skal male to eller måske tre gange. For om du maler én eller flere gange har helt sikkert indflydelse på, hvordan det færdige resultat ender. Er du i tvivl om, hvorfor du skal male flere gange, har vi samlet nogle af de største fordele.

Ét lag maling er ikke nødvendigvis nok.

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor er det en god idé at male flere gange

Når huset skal males indvendigt, har det naturligvis stor betydning, hvor og hvad der skal males. Og ikke mindst også, hvornår der sidst blev malet.

Forskellige overfladetyper og rum påvirker på hver sin vis malerarbejdet og slutresultat. Skal du male vægge, der allerede er hvide, kan én omgang hvid maling være nok. Er væggene ikke hvide, kræver det ofte flere lag maling, hvis de skal blive hvide. Lofter kræver ofte mindst to lag for at få et godt, jævnt resultat.

Kvaliteten af malingen har også en del at sige – som udgangspunkt kan man sige, at jo bedre malingkvalitet, jo bedre dækningsevne. Derfor kan det også betale sig at købe en god maling (sjældent den billigste) eller overveje at male med grunder/primer først, da denne kan få slutmalingen til at hæfte bedre og give et flottere resultat.

 1. Bedre dækning: Det kan betale sig at male flere gange – ikke kun én. Det kan det især, fordi malingen vil dække bedre. Frem for at påføre et tykt lag maling i håbet om kun at skulle male én gang, er det faktisk bedre at påføre et tyndere lag maling og male flere gange.
 2. Flottere udseende: Når du maler flere gange, er det nemmere at opnå et flot udseende, bl.a. fordi den påførte maling dækker bedre. Samtidig når du i højere grad også omkring alle flader, hjørner og kanter, hvilket gør risikoen for at misse områder mindre – eller risikoen for dårligt udført malerarbejde.
 3. Holder længere: Maler du mere end én gang, får du også ikke kun bedre dækning og et flottere udseende. Det grundige malerarbejde giver også den malede overflade længere holdbarhed, inden der er behov for igen at male. Vil du gerne undgå at skulle male ofte, er det derfor en god idé at male grundigt første gang og med god maling. Det kan spare dig for en masse ekstra arbejde senere hen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Slip for at male flere gange

Skal du have malet, men vil gerne undgå arbejdet med selv at skulle male to eller flere gange? Så er det en god idé at overlade opgaven til dygtige malere, så du ved, at resultatet bliver så godt som muligt. Og med hjælp fra MalerKanonen får du sikkerhed for et flot og professionelt resultat. Kontakt os, hvis du gerne vil have et godt tilbud på en maleropgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.