• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Hvilken malerrulle er god til filt?


Hvis du selv skal male i hjemmet, er det vigtigt at vide noget om det malerudstyr, der skal bruges, så du vælger det rette til opgaven. Er der filt på dine vægge, gælder det f.eks. valg af den rette type malerrulle til filt.

Når der skal males hus indvendigt, eller dit projekt står på maling af en lejlighed, betyder valget af malerudstyr en del for, hvordan din arbejdsproces forløber. Men dit valg har også en betydning for kvaliteten af malerarbejdet og dermed udseendet.

Skal du male vægge i din bolig, der er beklædt med filt, har det f.eks. noget at sige, hvilken malerrulle du bruger til opgaven. Du skal nemlig vælge malerrulle ud fra, hvilket underlag der skal males. Og nogle typer af malerruller er bedre end andre, hvis der skal males på filt.


Valget af malerrulle har indflydelse på kvaliteten af malerarbejdet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvilken malerrulle til filt?

Vi har tidligere skrevet om, hvilken malerrulle du skal bruge til forskellige underlag og maleropgaver. Så når spørgsmålet går på, hvilken malerrulle der er god til filt, er der også en klar anbefaling fra vores side. En mellemlang luv på 8-18 mm vil være det bedste valg.

Når du skal købe en malerrulle, kan du bl.a. vælge mellem forskellige længder luv. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at malerruller med lang luv er gode til ru underlag, som murværk, mens malerruller med kort luv er gode til glatte underlag, som maling af døre og skabslåger. Herimellem finder du malerruller med mellemlang luv, der er god til jævne overflader, som filt og savsmuldstapet.

I bund og grund har valget af en kort, mellem eller lang luv ingen betydning for, om du kan male på filt eller ej. For det kan du. Men dit valg har stor betydning for, hvor pænt malerarbejdet bliver. Og derfor er det også en god idé at tænke over, hvilken malerrulle til filt man ender med at vælge.

Til glatte underlag er en malerrulle med en mere fin finish altså bedre end én med en ru finish. Det sikrer dig malerarbejde med en glattere og flottere struktur.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi klare opgaven for dig?

Der er mange ting at forholde sig til, når man kaster sig ud i en gør-det-selv-maleropgave. Valg af malerudstyr og materialer er blot nogle af de ting, der skal tages beslutninger om.

Ønsker du helt at slippe for malerarbejdet, og alt hvad en maleropgave indebærer, kan du altid kontakte vores malerfirma. Vi har mange års erfaring med opsætning af filt samt maling af vægge og kan derfor sikre dig det absolut bedste og flotteste resultat. Så skal du ikke tænke på valg af malerruller, men kan blot se frem til slutresultatet. Kontakt os for at høre mere og få et gratis tilbud på din opgave.

Ofte stillede spørgsmål om hvilken malerrulle er god til filt?

Hvorfor er valget af malerrulle vigtigt, når man maler på filt?

Valget af den rigtige malerrulle er afgørende for at sikre en jævn og professionel finish, når man maler på filt. Den forkerte rulle kan efterlade uønskede mærker eller ikke dække filtens overflade ordentligt.

Hvad er den anbefalede luvlængde for en malerrulle til filt?

En mellemlang luv på 8-18 mm anbefales, når man maler på filt.

Hvordan adskiller malerruller til filt sig fra dem til andre overflader?

Malerruller til filt er designet til at håndtere filtens unikke tekstur. For eksempel vil malerruller med lang luv være bedre til ru overflader som murværk, mens dem med kort luv er ideelle til glatte overflader som døre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.