• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Har du overvejet forskellige farver maling i dit hjem?


At male dele af hjemmet i forskellige farver – og ikke kun gå med den traditionelle hvide løsning – kan tilføre ny energi og et anderledes udtryk til boligen. Men hvor i hjemmet er det oplagt at bruge forskellige farver maling?

I rigtig mange hjem er vægge, lofter og træværk malet hvidt. Bl.a. fordi det er nemt, praktisk og pænt. Men med forskellige farver maling kan du faktisk give rummene i din bolig – eller dele af dem – ny energi og samtidig skabe et anderledes udtryk i hjemmet.

Hvid maling er naturligvis fortsat den klare vinder, når der skal males. Men ved at bruge forskellige farver maling, f.eks. i markante farver, kan du skabe flotte kontraster. Og afdæmpede og lyse farver eller nuancer er gode til at supplere hinanden og den hvide maling, så der skabes et roligt udtryk. Herunder kan du få inspiration til, hvilke rum du kan male i farver.

Farvet maling kan styrke hjemmets udtryk.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Inspiration til hvert rum

Stuen: Vi bruger en stor del af vores tid i hjemmet i stuen. Derfor er det også oplagt at male i farver, som styrker rummets udtryk og skaber en bestemt atmosfære – f.eks. med fokus på hygge og afslapning. Her kan du bl.a. overveje at male en enkelt væg i en farve vægmaling, der skaber en flot kontrast til rummets andre vægge, f.eks. en mørkere farve. Men du kan selvfølgelig også male flere vægge. Stuen er bestemt et godt sted til at prøve sig af med forskellige farver maling.

Soveværelset: I soveværelset kan det være en idé at overveje rolige farver (f.eks. jordfarver), da de i høj grad skaber en afslappet stemning og atmosfære. Det er smart, da disse farver bl.a. vil påvirke din evne til at falde til ro og sove.

Børneværelset: Børneværelser er ofte rum, hvor der skal være plads til kreativitet. Derfor er det også oplagt at male med en farve i børneværelset, der skiller sig ud – enten i hele rummet, på en enkelt væg eller på et bestemt område af en væg. Valget af en farve maling i børneværelset bør selvfølgelig også passe til barnets køn, alder og præferencer. Til babyer og de helt små børn er blide farver dog at foretrække.

Gangen: Gangen er ofte en overset del af hjemmet, når det kommer til brug af maling i farver. Her vælger mange nemlig den traditionelle løsning i hvid, bl.a. for at styrke lysindfaldet. Men ved at bruge farve i gangen, f.eks. i en afdæmpet nuance, kan du skabe lidt mere liv og energi. Er der høje paneler i gangen, er det oplagt at male disse. Men det kan også være gulvet eller loftet, der skal have lidt farve.

Fordele ved at male med forskellige farver i hjemmet:

Når du overvejer at forny dit hjem med maling, kan det være værd at tænke ud over den traditionelle hvide farve. At male med forskellige farver kan bringe en række fordele:

 1. Personliggørelse: Farver giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil og gøre dit hjem unikt.
 2. Rumdefinition: Forskellige farver kan hjælpe med at definere rum og skabe klare grænser mellem forskellige områder i et åbent rum.
 3. Stemningsskabelse: Farver kan påvirke vores humør og følelser. Varme farver kan skabe en hyggelig atmosfære, mens kølige farver kan give en følelse af ro.
 4. Visuel interesse: Farver kan bryde monotonien og tilføje visuel interesse til et rum, hvilket gør det mere tiltalende.
 5. Fremhævning af arkitektoniske detaljer: Brug af farver kan fremhæve bestemte arkitektoniske træk i dit hjem, som f.eks. stuk, paneler eller indbyggede bogreoler.

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af dine rum

Det er ikke alle rum i hjemmet, der er værd at male i farver. Det afhænger bl.a. rummets udformning, indretning og lysindfald. Nogle gange giver det desuden mest mening at male væggene, mens det i andre tilfælde er maling af træværk, som paneler, der er mest oplagt – eller endda maling af en dør. Og så har tidens trends selvfølgelig også meget at sige.

Ønsker du også at bringe ny energi ind i dit hjem? Så er brugen af forskellige farver maling oplagt. Men det kan også være en udfordring, når der ikke blot skal males i hvid. Ønsker du kompetent hjælp til at få malet hus indvendigt, kan vi klare opgaven for dig. Vi har mange års erfaring med mange typer indvendigt malerarbejde – og brug af forskellige farver maling. Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.