• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Få højere til loftet med maling


Maling i farver gør meget godt for din bolig og kan bl.a. få dine rum til at synes helt anderledes. F.eks. ved at skabe en illusion, så det ser ud som om, der er højere til loftet. Men hvordan kan man så gøre det?

Er der højt til loftet i din bolig? Eller er det et ønske for dig, så det virker til, at der er højere til loftet, end der egentlig er? Uanset hvordan din bolig og dine rum er formet og indrettet, så kan man nå langt med maling. Indvendigt malerarbejde er faktisk en god og prisvenlig løsning, når man ønsker sig et nyt udtryk i hjemmet.

Ved at male i bestemte farver eller på bestemte måder kan man skabe en illusion af, at der er højere til loftet. Det er en smart løsning, hvis du gerne vil have mere vertikalt (lodret) rum at gøre med, så din bolig virker større. Men hvordan skal man så male for at skabe denne illusion?


Hvid og lys maling kan styrke rumfornemmelsen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tips til malerarbejdet

Mal ikke hele væggen: Du kan få din væg til at synes længere og loftet højere, hvis du stopper med at male væggen omkring 10-20 cm fra loftets begyndelse. Loftet og de øverste 10-20 cm væg skal forblive hvid eller lys, mens resten af væggen skal have en mørkere farve. Alternativt kan du nøjes med at holde loftet i hvid, så du undgår, at loftet virker tættere på.

Giv væg og gulv samme farve: En anden mulighed er at male vægge og gulv i samme farve eller nuance – gerne et lyst valg. Denne løsning kan styrke rumfornemmelsen, hvilket får rummet til at virke større.

Lysn dit mørke træloft: Har du mørke trælofter i dine rum, vil den mørke farve ’presse’ loftet nedad og få rummene til at virke mindre. Er det tilfældet i din bolig, kan du i stedet lysne træet og enten male træloftet hvidt eller i en lysere nuance. Et lysere loft vil også styrke lysindfaldet i det enkelte rum, så du får mere lys ind i boligen.

Mal et mindre område mørkt: Vil du gerne beholde det lyse udseende i dine rum, f.eks. med hvide vægge og lofter, er der også andre måder at få ’højere til loftet’. Det kan du f.eks. ved at male et mindre område af en væg i en mørk farve. Det kan være maling af en enkelt væg, hvor du udvælger et mindre område for på den måde at skabe et ekstra rum i rummet, så resten af rummet synes større.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi kan male dine lofter

Det er vigtigt at have en følelse af god plads i sine rum og sin bolig, så man føler sig godt tilpas, når man opholder sig i dem. Men er der lavt til loftet, kan det være svært, og man vil ofte føle det som om, loftet presses ned mod én. Heldigvis er maling af trælofter og andre loftstyper en løsning, der kan gøre en enorm forskel for rumopfattelsen.

Hos MalerKanonen kan du få hjælp af en professionel maler, som kan male vægge og loft i din bolig på en måde, der får rummene til at virke større. Det er en nem og hurtig opgave, så kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om mulighederne, eller hvis du ønsker et gratis tilbud på en maler.

Ofte stillede spørgsmål om højere til loftet med maling

Hvordan kan maling give en illusion af højere lofter?

Ved at male i bestemte farver eller på bestemte måder kan man skabe en illusion af, at der er højere til loftet. For eksempel kan lys maling styrke rumfornemmelsen og få et rum til at føles større.

Hvilke farver bør jeg vælge for at få loftet til at virke højere?

Hvid og lys maling kan styrke rumfornemmelsen. Ved at male væggen i en mørkere farve og efterlade de øverste 10-20 cm nær loftet i en lys farve, kan loftet synes højere.

Hvordan kan jeg bruge maling til at forbedre rumfornemmelsen i et rum med mørke trælofter?

Mørke trælofter kan få et rum til at føles mindre. Ved at lysne træet, f.eks. ved at male træloftet hvidt eller i en lysere nuance, kan du styrke lysindfaldet i rummet og få det til at føles større.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.