• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Derfor er det smart at male skabslåger i soveværelset


Trænger dit soveværelse til fornyelse, har du mange muligheder foran dig. Men at male skabslåger i soveværelset er en oplagt løsning, hvis du gerne vil skabe et nyt look. Og det er der flere grunde til.

Når der er brug for fornyelse i soveværelset, vælger mange at male en enkelt væg. Eller at male alle vægge i samme hvide farve. Det er klassiske løsninger, der bestemt vil give pæne resultater. Men der er også en anden mulighed. Har du gamle, indbyggede skabe, som ikke længere er pæne eller moderne, er en anden oplagt løsning at male skabslågerne i soveværelset. Det er der nemlig flere gode grunde til at gøre.


Malede skabe i soveværelset skaber et anderledes look.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

5 grunde til at male skabslåger i soveværelset

Billigt alternativ: At male skabslåger i soveværelset er én af de absolut billigste løsninger, hvis du ønsker fornyelse. For i modsætning til at købe nye skabe, møbler og billeder, koster maling, malergrej og måske nogle nye greb ikke meget. Men resultaterne taler for sig selv.

Nem løsning: Hvis du vælger at male skabslåger i soveværelset, er det ikke blot en billig løsning i forhold til at købe nye møbler m.m. Det er også en nem løsning, som du hurtigt kan klare selv. Skabslågerne skal helst have 2-3 lag maling, så tørretiden er faktisk den største forhindring for at blive hurtigt færdig. Men det er bestemt ikke en opgave, der kræver en stor indsats.

Flot uanset farvevalg: Gamle skabe og skabslåger i soveværelset er ofte falmede i farven eller  umoderne i forhold til den ønskede indretning. Men det kan ny maling og nye greb rette op på. Ja det kan faktisk være svært at se forskel på nyindkøbte og nymalede skabe. Derfor vil det at male skabslåger i soveværelset også blive rigtig flot, uanset hvilken farve du ender med at vælge.

Skab dit eget udtryk: Hvis du føler, at dit soveværelse trænger til et nyt og anderledes look, er det at male skabslåger faktisk én af de bedste muligheder. For du får nemlig frihed til at påvirke det endelige udseende, så det matcher dine ønsker. Ønsker du f.eks. et eksklusivt look i soveværelset, kan nye greb og en pæn farve være nok. Og skal det være hyggeligt og huleagtigt er der også mørke farver, som er oplagte at bruge.

Godt for miljøet: At male skabslåger i soveværelset er en nem og billig løsning – og så er den også god for miljøet. For når du vælger at ’genbruge’ de eksisterende skabe frem for at købe nye, har det selvfølgelig også noget at sige i forhold til bæredygtighed. Maler du samtidig dine skabslåger med miljøvenlig maling, er det bare endnu et plus.

Tips til maling af skabslåger i soveværelset

 • Få et endnu flottere resultat ved at matche den nye skabsfarve med nye greb
 • Find inspiration til farvevalg på nettet, f.eks. tone i tone, afdæmpede eller mørke farver
 • Overvej om malingen skal være mat eller blank, og hvordan det påvirker udseendet
 • Afmontér lågerne og placér dem f.eks. på bukke, så du nemmere kan male grundigt
 • Letslib skabslågerne før og efter 1. lag maling for at malingen dækker bedre
 • Mal lågerne med en malerrulle med kort luv og brug pensel til sværttilgængelige områder
 • Giv lågerne mindst to lag maling – og gerne tre – for at få det bedste resultat

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi hjælpe dig med malerarbejdet?

Synes du, at dit soveværelse trænger til fornyelse og et anderledes udtryk? Så er det helt sikkert en oplagt idé at male skabslågerne i soveværelset i en pæn farve. Indvendigt malerarbejde i soveværelset og andre rum i boligen kan nemlig have en stor effekt på udseendet og atmosfæren.

Er du i tvivl om, hvilken farve du bør vælge, eller vil du bare gerne undgå malerarbejdet? Så kan vi hos MalerKanonen hjælpe dig godt i mål. Kontakt os for en snak om din opgave og dine ønsker dertil. Så skræddersyer vi et godt tilbud til dig på maling af dine skabslåger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.