• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

5 grunde til at lade en maler klare maling af din flyttelejlighed


I forbindelse med maling af en flyttelejlighed er det vigtigt, at malerarbejdet udføres tilfredsstillende – både af hensyn til dig, men også i forhold til et eventuelt flyttesyn. Her får du 5 grunde til at lade et malerfirma male din flyttelejlighed.

Hvad end du skal flytte ind eller ud af en lejlighed, så er det tilhørende malerarbejde en fast del af processen. Og mange – måske også dig selv – tænker nok, at det ikke kan betale sig at kontakte et godt malerfirma for at få hjælp af deres malere til netop sådan en opgave. Men det kan det.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med maling af lejligheder – også opgaver som maling ved fraflytning af små og store lejligheder. Derfor ved vi en masse om fordelene ved at få professionel hjælp til at male en flyttelejlighed – fem af dem kan du læse om herunder.

Når du skal flytte, kan en dygtig maler være en kærkommen hjælp.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

1. Brug af udstyr og materialer i høj kvalitet

Professionelle malere bruger naturligvis udstyr og materialer i rigtig god kvalitet. Det har både synlige og tekniske fordele at bruge god maling, der hæfter ordentligt, ligesom godt udstyr også gør malerarbejdet nemmere og bedre, end hvis man bruger de billigste malerruller, -pensler osv. Og så er der jo også forskellige typer af maling og fremgangsmåder afhængig af, hvilke rum man maler i – det har malerne helt styr på.

2. Flot og veludført arbejde

Resultatet af erfarne maleres arbejde er naturligvis, at vægge, lofter og andre malede overflader får det optimale udseende. For dygtige fagfolk har trods alt de bedste kompetencer og den rette viden om malerarbejde, og hvordan man maler flyttelejligheder optimalt.

3. Hurtigere klar til dig eller næste lejer

En klar fordel ved at få en maler til at male ved fraflytning er, at lejligheden hurtigere er klar til næste lejer. Dermed sparer man værdifuld tid, hvilket bl.a. er skønt, når en ny lejer hurtigere kan komme til og overtage huslejen. Det samme gælder, hvis du skal flytte i en ejerlejlighed, som kunne bruge en kærlig hånd – her bliver lejligheden hurtigere klar til indflytning, når du får hjælp af en professionel maler.

4. Slip for bekymringer og uforudsete udgifter

Med hjælp fra en maler slipper du også for bekymringer om kvaliteten af malerarbejdet og frygten for, hvad en udlejer vil mene om dit eget udførte malerarbejde. Du slipper også for uforudsete udgifter, da du allerede ved, hvad din pris bliver – så er der ingen ærgerlige ekstraomkostninger eller indhug i dit depositum, f.eks. hvis arbejdet ikke er i orden og der skal males om.

5. Garanti for tilfredshed

Når din flyttelejlighed males af fagfolk er der naturligvis tilfredshedsgaranti. Siden du laver en aftale med malerfirmaet om, hvad der skal udføres, så ved du også, hvad du kan forvente. Du kan også nemt rette henvendelse, hvis der skulle være fejl og mangler. Samme tilfredshed kan du ikke være sikker på, hvis du selv står for opgaven. Og så kan det først blive dyrt, når udlejer selv skal stå for opgaven.

 

Få et uforpligtende tilbud

5 hurtige om maling af lejlighed ved fraflytning

Maling af lejlighed ved fraflytning er en vigtig del af flytteprocessen, der kræver omhyggelig planlægning og udførelse. Ved at følge denne guide kan du sikre, at din lejlighed er klar til den næste lejer og opfylde eventuelle krav fra din udlejer.

Hvorfor male ved fraflytning?

Maling af lejlighed ved fraflytning er ikke kun en æstetisk overvejelse. Det kan være et krav i lejekontrakten og spiller en vigtig rolle i flyttesynet. En frisk og professionelt malet lejlighed kan gøre overgangen glattere for både udlejer og den nye lejer.

Hvordan vælger man den rigtige maling og farve?

Valget af maling og farve kan variere afhængig af rummets funktion og belysning. Det er vigtigt at vælge en maling, der passer til overfladen og opfylder eventuelle krav fra udlejer. En neutral farve som hvid eller beige er ofte et sikkert valg.

Hvad koster maling af lejlighed ved fraflytning?

Prisen på maling af lejlighed ved fraflytning kan variere meget. Det afhænger af lejlighedens størrelse, malingens kvalitet og malerens erfaring. Det er en god idé at indhente flere tilbud for at finde den bedste pris og kvalitet.

Hvordan finder man en pålidelig maler?

At finde en pålidelig og erfaren maler er nøglen til et vellykket projekt. Tjek anmeldelser, referencer og sørg for at maleren har de nødvendige licenser og forsikringer.

Hvordan forbereder man lejligheden til maling?

Forberedelse inkluderer fjernelse af møbler og genstande, afdækning af gulve og inventar, og rengøring af overfladerne. En god forberedelse sikrer et pænt og holdbart resultat.

Hvad hvis man vil male selv?

Hvis du vælger at male selv, skal du være opmærksom på kvaliteten af dit arbejde, da det kan påvirke flyttesynet. Følg producentens anvisninger, og vær omhyggelig med forberedelse og påføring.

Få hjælp til maling af flyttelejlighed

Der er mange overvejelser i forbindelse med maling af en flyttelejlighed, men heldigvis kan du få nyttig hjælp og assistance hos erfarne malere.

Hos MalerKanonen hjælper vi både lejere og udlejere med maling af flyttelejligheder. Har du som privatperson brug for hjælp, f.eks. til maling ved fraflytning af din lejlighed, kan du få et uforpligtende og helt gratis tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Rafal
Maler
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Tibor
Maler
Boris
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.