• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

4 gode grunde til at få malet carport/garage


Hvis du har en carport eller garage, er det vigtigt med løbende vedligeholdelse, f.eks. ved at male den udvendigt. Og det er der flere grunde til. Her kan du se fire gode grunde til at male din carport eller garage.

De fleste boligejere ved, at maling af træværk udenfor er vigtigt, hvis træet skal forblive flot, modstandsdygtigt og holdbart. Det omskiftelige danske vejr sætter nemlig hurtigt sit præg på træet. Sådan er det også, når det kommer til maling af en garage eller carport.

Uanset om du selv eller andre skal stå for malerarbejdet, så er der flere gode grunde til at få sin carport eller garage malet. Hvor mange år der skal gå imellem, at du maler carporten/garagen afhænger af flere faktorer. Derfor er det en god idé at gennemgå dit udendørs træværk årligt for bl.a. skader, råd og svamp. Og overvejer du at male carport eller garage, er her fire gode grunde til at få opgaven klaret.

Ny maling kan gøre underværker for en garage.

Få et uforpligtende tilbud

 

Styrker udseendet: Det giver sig selv, at maling af gammelt træværk har en væsentlig indflydelse på udseendet af din carport eller garage – især hvis det er mange år siden, den sidst blev malet. Derfor vil det først og fremmest påvirke hele boligens samlede udtryk, når carporten eller garagen males – uanset om det er i samme farve eller en ny farve.

Øger træets modstandsdygtighed: Udendørs træværk, der får lov at stå i mange år uden nogen form for vedligeholdelse, vil med sikkerhed få ringere slidstyrke og modstandsdygtighed. Men det kan ny maling eller træbeskyttelse gøre noget ved. Derfor er det en god idé at male carporten/garagen samt udføre andet vedligehold, så træværket er rustet optimalt imod vind og vejr.

Forlænger holdbarheden og levetiden: Når træværk males og derved styrker overfladen, vil det ikke kun påvirke på kort sigt, f.eks. på grund af flot, nymalet udseende. På lang sigt er det at male sin carport eller garage også med til at forlænge træets holdbarhed og dermed også dets levetid.

Kan mærkes i økonomien: Selvom ny maling naturligvis har en pris, så er det en billig (og god) investering at male carporten eller garagen frem for at udskifte den med en helt ny, f.eks. på grund af dårlig stand eller et grimt udseende. Løbende vedligeholdelse er derfor med til at spare dig for udgifter i det lange løb på denne del af boligen (det giver i hvert fald luft i budgettet til andre boligrenoveringsopgaver).

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal du have malet udenfor?

Løbende vedligeholdelse af dit udendørs træværk, f.eks. carporten eller garagen, er uden tvivl en god idé. Og det er bestemt bedre at gøre noget frem for ingenting. Går du med overvejelser om at få malet din carport, garage eller andet udendørs træværk og selv ønsker at stå for opgaven, har vi en guide til maling af en carport eller garage, som du kan følge.

Hos MalerKanonen kan du dog også få hjælp til din opgave. Vi har mange års erfaring i branchen og har udført mange forskellige typer af opgaver inden for udendørs malerarbejde – også i forhold til udendørs træværk. Derfor kan du trygt tage kontakte til os, hvis du ønsker professionel assistance. Kontakt os i første omgang for en uforpligtende snak og et gratis tilbud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.