• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Styrk indretningen ved at male dine loftsbjælker


Nogle elementer i hjemmet bidrager meget til indretningen og det overordnede udtryk. Det gælder bl.a. fritlagte loftsbjælker. Uanset om bjælkerne males, eller træet bevarer sit naturlige udseende, gør de meget godt for indretningen.

Fritlagte bjælker i lofter er noget, som mange boligejere elsker at kunne se på og gøre til en væsentlig del af deres boligs udtryk. De fritlagte loftsbjælker har da også en helt speciel påvirkning på hjemmets udseende.

Ligesom maling af vægge, lofter og gulve kan gøre en forskel på boligens udseende, kan maling af træværk, som fritlagte træbjælker, gøre præcis det samme. Derfor er det også en overvejelse værd, hvordan man kan sætte sig eget præg på loftsbjælker. Har du fritlagte loftsbjælker i din bolig, er der flere ting du kan gøre ved dem for at skabe et flot look. Bl.a. at male dem.


Malede loftsbjælker gør meget godt for indretningen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Inspiration til dine loftsbjælker

Mal loftsbjælkerne hvide: Vælger du at male dine loftsbjælker hvide, kan det skabe et minimalistisk udtryk, der er både smukt og moderne. Sammen med hvide vægge, ser dette rigtig flot ud og har moderne karakter over sig, hvilket også matcher godt med en lys, nordisk indretningsstil. Denne løsning gør, at det er loftsbjælkernes form – og ikke deres farve – der skiller sig ud.

Mal loftsbjælkerne i en farve: Et mere utraditionelt, men stadig flot, valg er at male sine loftsbjælker i en iøjnefaldende og lidt mere kraftig farve, f.eks. rød. I lyse rum med hvide vægge kan de farvede loftsbjælker være en spændende kontrast, der giver rummet mere kant.

Mal loftsbjælkerne sorte: Sort er også en oplagt mulighed, der vil ende med et flot og iøjnefaldende udseende. Især når man kombinerer sorte loftsbjælker med vægge, der er malet kridhvide. Mikset mellem sort og hvid skaber en rigtig flot kontrast.

Fremhæv loftsbjælkernes naturlige trælook: Loftsbjælker i sin naturlige form og farve oser af autenticitet og er derfor ideelle, hvis man godt kan lide et naturligt look. Det kan f.eks. være et oplagt valg, hvis ønsker en bolig med en landlig stil. I stedet for at male træbjælkerne i en farve kan man undlade at gøre noget ved bjælkerne eller give træet en egnet overfladebehandling, som kan styrke den naturlige farve og fremhæve træets flotte struktur og årer.

 

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få inspiration og hjælp til malerarbejdet

Synes du, at dine loftsbjælker har potentiale til mere, end hvad de bidrager med lige nu? Eller trænger de bare til en genopfriskning? Så kan ny maling gøre en stor forskel på deres udseende og indflydelse på din boligindretning. Men er du i tvivl om, hvordan malerarbejdet udføres bedst muligt, eller om du selv kan skabe det flotteste resultat, kan du naturligvis få hjælp af os. Kontakt MalerKanonen for en uforpligtende snak og få samtidig et tilbud på din maleropgave.

 

Ofte stillede spørgsmål om at male loftsbjælker

Hvorfor bør jeg overveje at male mine loftsbjælker?

At male loftsbjælker kan forbedre rummets æstetik, give det en frisk fornemmelse og fremhæve arkitektoniske detaljer. Farvevalget kan også påvirke rummets atmosfære og lysfordeling.

Hvilke farver er populære for malede loftsbjælker?

Mens hvid er en populær farve for et minimalistisk og moderne udseende, kan farver som sort, grå eller endda dristige farver som blå eller rød også vælges for at skabe en unik stil.

Skal jeg hyre en professionel til at male mine loftsbjælker?

Selvom det er muligt at male loftsbjælker selv, kan det være en udfordrende opgave. En professionel maler vil sikre et jævnt og holdbart resultat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.