• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Få hjælp til malerarbejde ved en flytning


Skal du flytte ud af en lejelejlighed, er der ofte en del malerarbejde, der skal udføres. Det samme kan være tilfældet, hvis du flytter i en ny ejerlejlighed. Men hvilke maleropgaver kan man så få hjælp til?

At flytte ud af en lejet lejlighed eller ind i en ny ejerlejlighed er to vidt forskellige ting. Men for begge gælder det ofte, at der er brug for at få malet, så man enten overholder nogle krav til lejlighedens udseende eller får skabt det ønskede udseende i det nye hjem.

Maling af en flyttelejlighed vil derfor ofte være en anderledes opgave end maling af en lejlighed, som man ejer. Men når det er sagt er der selvfølgelig mange ligheder mellem de to. Men hvilke former for malerarbejde er det så, man kan overveje at få hjælp til?


Ved flytning til en ny lejlighed kan man overveje at få malet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Eksempler på malerarbejde du kan få hjælp til

Maling af vægge: Den mest almindelige opgave, der udføres i flyttelejligheder, er maling af vægge. Som lejer skal man overholde nogle krav i forhold til farvevalg og standen på dine vægge – især ved en fraflytning. På dette område giver det derfor rigtig god mening at få hjælp til malerarbejdet, så du er helt sikker på, at kvaliteten er i top, når du afleverer nøglerne. Har du købt en lejlighed, kan det selvfølgelig også være skønt, at den er nymalet, når du flytter ind.

Spartling og opsætning af filt: Revner og huller i væggen, som man bl.a. ser i mange ældre lejligheder, er sjældent et flot syn. Men det kan spartling af vægge og opsætning af filt hurtigt rette op på. Ved at få spartlet og beklædt væggene med filt får du en flot overflade, der er jævn og glat, så den er meget nemmere at få malet.

Maling af døre: Mange lejligheder har trædøre, der både er flotte og charmerende når de er pæne og i god stand. Det gælder især de såkaldte fyldningsdøre. Maling af døre er derfor også en oplagt mulighed, hvis de gamle trædøre bærer præg af mange års brug, eller farven er begyndt at falme.

Maling af badeværelse: Når der skal males vægge og loft i lejligheden, er det ofte stue, køkken og soveværelser, som har førsteprioritet. Men badeværelset er også smart at få malet, da man med ny maling kan styrke badeværelsets modstandsdygtighed over for vand og fugt.

Skal du flytte ud eller ind?

Der findes forskellige typer malerarbejde, som du kan få udført af dit malerfirma. Hvilke der er behov for afhænger til dels af, om man flytter ind i eller ud af en lejlighed.

Bor du til leje i en lejlighed, er der altid krav til lejlighedens udseende og farvevalg som skal overholdes. Når du flytter ud af lejligheden, er det typisk pletspartling og maling af vægge, der skal udføres.

Når du har købt en lejlighed, overtager du typisk lejligheden, som den er. Så her har du selvfølgelig helt andre muligheder, da du ikke skal overholde nogen krav fra en udlejer. Det giver dig frihed til at male dine vægge i farver eller få udført andre maleropgaver, der vil give øget glæde af din lejlighed.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi male din lejlighed?

Uanset om du skal flytte fra en lejelejlighed eller i en ny ejerlejlighed, kan det være meget rart at få malet – og ikke mindst at få malerarbejdet udført af fagfolk. Det sikrer dig nemlig det flotteste resultat og sikkerhed for, at kvaliteten er helt i orden.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med at male lejligheder. Både de mindre opgaver, som maling af 1-værelses lejligheder, men også større maleropgaver, som eksempelvis maling af 4-værelses lejligheder. Du kan derfor trygt få en snak med os om, hvad du kan få lavet. Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Rafal
Maler
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Tibor
Maler
Boris
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.