• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

3 grunde til at male dine vinduer udvendigt


Der er mange gode grunde til at vedligeholde sine vinduer – både for dig og dine vinduer. Udvendig maling af vinduerne er én af de muligheder du har, som kan gøre en stor forskel. Fordelene kan du læse mere om her.

Du har sikkert selv oplevet det med egne øjne. Et flot hus med en smuk facade. Men med gamle, slidte vinduer, der bærer tydeligt præg af mange år med sol, regn, blæst og frost. Når først man har lagt mærke til vinduernes stand og udseende, tager det ofte fokus fra de mere positive aspekter ved resten af boligen.

Er der ikke fokus på den løbende vedligeholdelse af vinduerne, sætter det virkelig sit præg på udseendet. Derfor gør nymalede vinduer (altså vinduesrammer og -karme) meget for en boligs samlede udseende.

Der kan være forskellige tilgange til maleropgaven, afhængig af om man skal male plastvinduer eller male vinduer i træ. Uanset hvad er der dog flere gode grunde til, at du bør male dine vinduer udvendigt med års mellemrum eller efter behov. Tre af dem kan du læse om herunder.

Maling kan give slidte vinduesrammer nyt liv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor skal du male vinduerne

Giv vinduerne et flottere udseende: Det giver næsten sig selv, at nymalede vinduer fremstår flottere og mere sunde end vinduer, som er malet for mange år siden. Er det længe siden, at vinduerne blev malet, vil de ofte have løs maling og være beskidte, hvilket naturligvis sætter sit præg på udseendet. Derfor kan det i høj grad betale sig at male vinduerne udvendigt, uanset om man ønsker nye farver eller genopfrisker den gamle farve.

Forlæng vinduernes holdbarhed: Går der mange år mellem, at vinduerne males, kan vind og vejr slide på træet, så det nemmere kan suge fugt. Og så er det først, at der kommer gode betingelser for råd og svamp.

Dine vinduers levetid kan dog forlænges, når de males. Derfor er det en god idé at male dem efter behov, så træets modstandsdygtighed styrkes, hvilket mindsker risikoen for råd og svamp. En tommelfingerregel kan være, at du årligt gennemgår dine vinduer udvendigt for revner, løs maling osv., så du er på forkant med problemer, der på sigt kan blive omfattende (og dyre).

Spar penge: Når holdbarheden på dine vinduer styrkes og levetiden forlænges, vil det naturligvis også betyde, at de ikke går i forfald i samme stil, som hvis du aldrig vedligeholdte dem. Og det er godt for din pengepung. Vedligeholder du dine vinduer regelmæssigt, udsætter du en eventuel udskiftning af dem. Og der kan der være mange penge at spare, så ny maling efter behov er godt givet ud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gode råd eller hjælp til opgaven

Gør-det-selv-maleropgaver kan hurtigt vise sig mere udfordrende end forventet, da der kan opstå uforudsete udgifter og problemer undervejs. Ønsker du selv at stå for malerarbejdet, har vi dog samlet en række tips til udvendig maling af trævinduer. Men du er også meget velkommen til at kontakte os hos MalerKanonen, hvis du ønsker hjælp af en dygtig maler. Vi giver gerne et gratis tilbud på maling af træværk, bl.a. vinduer udvendigt og indvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.