• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Tips til maling af en lille lejlighed


Små lejligheder har ikke meget plads at gøre med, når indretningen skal være god og kreativ. Det betyder derfor også, at nogle farver maling passer bedre i den lille lejlighed end andre – og det giver vi nogle tips til.

Bor du i en lille lejlighed, kender du sikkert godt til udfordringen med lysindfald, der ikke er alt for godt, eller manglende plads til kreative løsninger. Én mulighed er dog maling, som kan gøre meget godt i enhver lejlighed.

Maling af lejligheder ender dog ofte med hvide vægge og lofter i samtlige af lejlighedens rum. Men selv små lejligheder kan få plads til farve og kreative løsninger – og ny maling, der altid har en positiv effekt på udseendet. Skal du f.eks. i gang med at male en 2-værelses lejlighed, kan du overveje de tre tips herunder.

I små lejligheder er nogle farver bedre end andre.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

3 tips du kan bruge i en lille lejlighed

Mal i lyse farver

Mørke farver får rum til at føles mindre. Især små rum. Lyse farver har derimod den modsatte effekt, da de kan få små rum til at virke større, end de reelt er. Derfor er det en god idé at male i lyse farver og nuancer, hvis du f.eks. føler, at din lejligheds stue, fordelingsgang eller køkken virker lidt for lille og indelukket. Du kan også overveje en maling med høj glans, der giver en skinnende finish.

Fokusér på bedre lysindfald

Godt lys er vigtigt i enhver lejlighed. Det er dog især i de små lejligheder, at man oplever udfordringerne med at få tilstrækkeligt godt lys. Men ved hjælp af lys maling – eller helt hvid maling – er det nemmere at styrke lysindfaldet, da de lyse farver reflekterer dagslyset bedre. Så selvom du måske overvejer en masse farver i din lejlighed, er det også en god idé at male i lyse farver for at få bedre lysindfald. Det kan f.eks. være lysreflekterende, opadvendte overflader nær dine vinduer.

Mal kun én væg

Vil du gerne male din lejlighed i farver, men samtidig bevare de hvide vægge, f.eks. på grund af deres effekt på lysindfaldet i lejligheden? Så kan en løsning være at male en enkelt væg eller et enkelt område af en væg i en anden farve end hvid. På den måde kan du tilføre farve og energi til rummet, men uden at male vægge i hele lejligheden.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af din lejlighed

Nymalede lejligheder er flotte. Men der kan også være meget besvær forbundet med at male vægge og lofter. En mulighed er derfor at overlade opgaven til en dygtig maler, så du er sikker på at få et flot og veludført resultat.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med maling af lejligheder i forskellige størrelser. Det gælder både maling af flyttelejligheder, hvor alle vægge skal males hvide. Men det gælder også de helt små lejligheder, hvor der ikke er meget plads at gøre med, men hvor idéerne til fornyelse alligevel er store og kreative.

Vil du gerne have hjælp til en maleropgave i en lille lejlighed, f.eks. maling af en 1-værelses lejlighed, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine ønsker samt få et gratis tilbud på din opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Rafal
Maler
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Tibor
Maler
Boris
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.