• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

4 fordele ved at få malet bryggers


Har du et bryggers, der bærer præg af mange års brug, kan ny maling gøre meget godt for både udseende, modstandsdygtighed og levetid. Der er nemlig flere fordele ved at male dit bryggers, som du kan få stor glæde af.

Der er mange, som ser deres bryggers som en meget vigtig del af boligen. Det er her, at mange af de lavpraktiske ting klares, så hverdagen fungerer bedre. Men efter mange års udførelse af praktiske opgaver kan dit bryggers nemt komme til at se gammelt og slidt ud. Det kan ny maling dog rette ret godt op på.

Overvejer du at få malet dit bryggers, er det helt sikkert en løsning med flere fordele. Dit bryggers vil ikke kun få fornyet energi og liv, men vil også blive mere robust. Der er altså flere gode grunde til at få male dit bryggers.

Der er flere grunde til at få malet sit bryggers.

Få et uforpligtende tilbud

 

Gode grunde til at få malet bryggers

Bedre beskyttelse mod vand, fugt, snavs og skidt: Én af de vigtigste grunde til at male sit bryggers er at sikre, at det er godt beskyttet mod vand og fugt. Et bryggers kan nemlig være udsat for dette, hvis der er adgang til vand, f.eks. omkring en håndvask. Skal dit bryggers males, kan du overveje vådrumsmaling, der giver ekstra god beskyttelse mod bl.a. vand og fugt, eller evt. en vægmaling med højere glans. Det nye lag maling vil desuden styrke overfladen og give bedre beskyttelse mod snavs og skidt.

Letter rengøringen: Får du malet dit bryggers, f.eks. med vådrumsmaling eller maling med glans, der er ret høj, bliver det også væsentligt nemmere at tørre vand og fugt væk samt vaske støv, pletter og andet skidt af overfladerne. Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af de malede overflader er uden tvivl med til at forlænge holdbarheden og levetiden.

Flottere og mere tidssvarende udseende: Ligesom man kan male køkkenlåger og derved få et nyt og flot look i køkkenet, gælder det samme også for skabe, låger, skydedøre og andre overflader i bryggerset. Du behøver nemlig ikke kun fokusere på væggene i bryggerset, selvom det selvfølgelig er oplagt, da de dækker de største overflader i rummet. Men ny maling vil uden tvivl være et positivt bidrag til bryggersets udseende – også selvom du ’blot’ nymaler i den eksisterende farve.

Billig løsning ift. at udskifte hele bryggerset: Hvis du ikke ønsker at udskifte dit bryggers med et helt nyt af slagsen, kan maling være en rigtig god løsning. For den samlede pris på en maleropgave er uden tvivl billigere end et nyt bryggers. Og så er det selvfølgelig også værd at huske, at det er en god idé at holde sig fra det billigste malerudstyr og materialer og i stedet købe produkter af god kvalitet. Pris og kvalitet hænger nemlig ofte sammen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af dit bryggers

At male sit bryggers kan helt sikkert gøre en stor forskel for dets udseende. Men synes du, at maleropgaven er for stor og uoverskuelig, hjælper vi hos MalerKanonen gerne. Vi har mange års erfaring med alt malerarbejde, bl.a. maling af bryggers. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.