• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Hvad er forankringsgrunder og hvilke fordele har det?


Ved du, hvad forankringsgrunder er, og hvorfor man bruger det? Det kan du få svaret på i dette blogindlæg, hvor vi fortæller mere om, hvorfor forankringsgrunder kan være en stor hjælp for dig, når malerarbejdet skal være rigtig godt.

Når du eksempelvis skal male indendørs i dit hus, er god forberedelse før selve malerarbejdet starter ofte godt givet ud. Og hertil kan brug af forankringsgrunder være en mulighed for dig.

Men har du tænkt over, hvad forankringsgrunder er, og hvorfor det bruges? Det er du ikke den første, der har, og hos MalerKanonen hører vi også indimellem spørgsmål om netop dette emne.

Forankringsgrunder er en grundmaling, der forsegler og styrker den overflade, der skal males. Grunderen skaber et bedre grundlag for det efterfølgende malerarbejde, da malingen hæfter bedre, så slutresultatet bliver flottere og mere holdbart.

Forankringsgrunder kan skabe et mere jævnt maleresultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvilke fordele er der ved forankringsgrunder?

Forankringsgrunder går også under navnet microdispenser. Og du har måske også hørt om hæftegrunder. Grundere har som nævnt i starten af artiklen positiv effekt på det efterfølgende malerarbejde samt det færdige slutresultat. Nogle af fordelene ved forankringsgrunder er eksempelvis følgende:

Binder støv til væggen: Selvom du gør dine vægge rene, så vil der stadig være fint støv på væggen. Dette støv er nærmest umuligt at se, men tilstedeværelsen af det gør, at den efterfølgende maling vil have sværere ved at hæfte i tilstrækkelig grad. Men grunderen binder støvet, så malingen hæfter bedre.

Tørrer hurtigt: Når du maler med forankringsgrunder, skal du kun vente i nogle få timer, før det er tørt. Herefter kan du opsætte filt eller væv eller male på overfladen. Dit malerarbejde udsættes altså ikke i mange timer eller hele dage, når du bruger en grunder, så du behøver i hvert fald ikke springer over grunderen af frygt for det samlede tidsforbrug.

Brugbart på mange overflader: Forankringsgrunder kan bruges til maling udenfor og indenfor på forskellige typer af overflader, f.eks. gipspladser, spartlede områder og puds. Som med alt andet malerarbejde afhænger maleprocessen og dit valg af en evt. grunder af flere faktorer, f.eks. overfladetypen og dens nuværende tilstand, hvilket rum du skal male i mm. Men resultatet er mere jævne overflader.

Brug af grunder er en god idé, når man skal male, men ikke en nødvendighed i alle tilfælde. Derfor kan du med fordel tage en snak med os hos MalerKanonen eller dit lokale byggefirma om, hvad du kan og skal bruge i forbindelse med grundmaling.

Kan spare dig penge: Forankringsgrunder lukker overfladen, så vævslimen ikke tørrer ud, inden du når at få opsat væv eller filt. Herefter kan du nemmere male overfladen, da malingen hæfter bedre, hvilket også betyder, at du kan bruge en mindre mængde maling.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hør mere eller få hjælp til din maleropgave

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med maling af vægge både indenfor og udenfor. Derfor har vi også stor erfaring med brug af grundmaling og forankringsgrundere. Vil du høre mere om, hvad forankringsgrunder er, og om det er nødvendigt til din maleropgave, kan vi naturligvis hjælpe dig. Og ønsker du det perfekte resultat, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med din opgave. Så kontakt os og få en uforpligtende snak eller et godt, gratis tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.