• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Giv dig selv gode arbejdsforhold med et nymalet hjemmekontor


Hjemmekontoret er blevet en fast del af mange danskeres hverdag. Så for at give dig selv og din arbejdseffektivitet et boost, kan det være en god idé at få malet det værelse eller rum, hvor du har dit hjemmekontor.

For flere og flere danskere bliver hjemmekontoret en del af arbejdslivet og -dagen. Det kan der være flere grunde til, men uanset hvad er det vigtigt, at du skaber gode betingelser, så du kan arbejde koncentreret og effektivt.

Det handler i høj grad om at have en stol og et bord, der kan indstilles i højden, så du sidder godt. Og så er godt lys naturligvis også vigtigt, hvilket bl.a. kræver naturligt lys suppleret af en god bordlampe, der giver fokuseret arbejdslys. Men har du tænkt over, at rummets vægge også påvirker forudsætningerne for at kunne arbejde fokuseret i mange timer? Det kan faktisk være en rigtig god idé at få malet vægge og lofter i rummet, der fungerer som dit hjemmekontor.

Naturligt lys og hvide vægge skaber gode arbejdsforhold.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

 

Ny maling gør en verden til forskel

Hjemmekontor i et værelse: Indretter du et af boligens mindre værelser til hjemmekontor, hvilket er den oplagte løsning i mange hjem, kan det være en fordel, at vægge og lofter er malet i lyse farver – helst hvid. Det er et klassisk valg, som sikkert allerede er at finde i dit hjem. Men hvide vægge og lofter kan faktisk styrke lysindfaldet og få rummet til at virke større. Og derfor er det et godt valg at male hjemmekontoret hvidt.

Hjemmekontor i stuen: I nogle hjem bliver stuen brugt som hjemmekontor. Er stuen af en vis størrelse eller har en særlig indretning, der gør det muligt, vil det være oplagt at male et mindre område af stuen i en anden farve end resten af væggene. Det kan være maling af en enkelt væg eller et hjørne, hvorfra der males en meter eller to til hver side i en lys nuance. På den måde kan du skabe en visuel opdeling, så det er tydeligt at se, at du har et separat arbejdsområde.

Der er ingen tvivl om, at ny maling på væggene gør en verden til forskel. Især hvis den eksisterende maling er mange år gammel. Men maling af et hjemmekontor kan også komme på tale, hvis du bare ønsker en bestemt farve. Skal du eksempelvis være kreativ i dit arbejde og på dit hjemmekontor, kan brugen af nuancer og kontrastfarver f.eks. være en mulighed.

 

Optimer dit hjemmekontor med den rette maling

Når du overvejer at male dit hjemmekontor, er det vigtigt at tage hensyn til følgende:

 1. Formål med rummet: Skal dit kontor være et sted for kreativitet, overvej varme og inspirerende farver som blå eller grøn. Hvis det primært er til koncentration, kan neutrale farver som grå eller beige være ideelle.
 2. Lysforhold: Overvej rummets naturlige lys. Lyse farver som hvid eller pastel kan forstærke naturligt lys, mens mørkere nuancer kan skabe en hyggelig atmosfære i rum med mindre lys.
 3. Rummets størrelse: Lyse farver kan få et lille rum til at føles større, mens mørkere nuancer kan tilføje dybde og karakter til større rum.
 4. Psykologiske effekter: Farver påvirker vores humør og produktivitet. Blå kan fremme koncentration, grøn kan virke beroligende, og gule nuancer kan stimulere kreativitet.
 5. Holdbarhed: Vælg en maling af høj kvalitet, der kan modstå daglig slitage, især hvis du bruger dit hjemmekontor ofte.

Ved at vælge den rette maling til dit hjemmekontor kan du skabe et miljø, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også fremmer produktivitet og velvære.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi kan hjælpe dig

Hjemmekontoret er kommet for at blive. Og for mange danskere bliver det mere og mere normalt at arbejde hjemme. Derfor er det også en god idé at investere lidt i at skabe en god hjemmearbejdsplads, hvor du kan føle dig godt tilpas og arbejde fokuseret i timevis.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med malerarbejde. Vi kan derfor hjælpe dig med maling af dit hjemmekontor eller male hele huset indvendigt, når der nu alligevel skal fornyelse i hjemmet. Vil du vide mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.