• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

7 fejl du ikke må begå, når du maler indenfor


Skal du male indenfor i din bolig, kræver det grundigt og veludført malerarbejde. For at sikre, at du får et slutresultat, der er så flot og holdbart som muligt, er her en liste med 7 fejl, du skal undgå.

Når du skal male indenfor, er der en række klassiske fejl, du skal undgå for at få det flotteste resultat. Det er derfor en god idé at gå denne liste igennem, så du får endnu bedre forudsætninger for det kommende malerarbejde.

De 7 fejl du skal undgå

 1. Du bruger ikke tid på godt forarbejde: Godt forarbejde har meget at sige for, hvor nemt det bliver at male, og hvor godt det endelige resultat bliver. Derfor skal du altid sætte tid af til at tjekke standen på overfladen, der skal males. Måske skal der repareres, spartles, slibes og/eller rengøres, inden du kan male.
 2. Du dropper malertape og afdækning: Hvis du vil undgå pletter fra maling på gulvet, møbler, inventar og andre overflader, skal du ikke droppe malertape og andet afdækning, f.eks. afdækningsplast. Brug derfor også rigelig tid på at fjerne møbler og andre løse genstande fra rummet – eller dække dem helt af.

Undgå forkert teknik når du skal male.

Få et uforpligtende tilbud

 

 1. Du køber det billigste malerudstyr: ”Man skal aldrig gå ned på udstyr”. Dette udsagn er helt korrekt, for køber du det allerbilligste malerudstyr, vil det højst sandsynligt også påvirke dit malerarbejde og det færdige resultat. Køb derfor pensler, ruller, maling og andet grej af ordentlig kvalitet – og snak evt. med en fagmand, om hvad du skal købe.
 2. Du bruger ikke den rette maling: Skal du male vægge i din bolig, har det meget at sige, om det er i soveværelset, gangen eller badeværelset. Der findes nemlig mange forskellige typer af maling. Noget maling er godt til bestemte rum, andet er godt til bestemte overflader. Og noget maling kan du bruge flere steder. Dette kan en fagmand også hjælpe med at afklare.
 3. Du maler ikke korrekt: Du får et godt resultat, hvis du maler korrekt, hvilket betyder, at du skal male i lange, lige bevægelser. Denne fremgangsmåde gør det nemmere at male vådt i vådt, så du får et ensartet resultat, og samtidig skåner du også din krop for dårlige arbejdsstillinger. Skal du male vægge og loft, er det en god idé at starte oppefra, dvs. loft først og vægge til sidst.
 4. Du maler kun én gang: Ofte er én gang maling ikke nok for at få det optimale resultat. Og maler du oven på anderledes farve, kræver det ofte også flere lag maling eller brug af grunder. Du skal også undgå at brug for lidt maling – især hvis du kun vil male én gang – da dækningen forringes og kan skabe tydelige spor og overgange.
 5. Du bruger ikke tid nok: Hurtigt malerarbejde er sjældent lig med flot malerarbejde. Ender du med et synligt dårligt resultat, når malingen er helt tør, har du ikke sparet tid – tværtimod. Tag dig derfor god tid og vær grundig med både forberedelse og malerarbejdet, så du især når alle hjørner og kanter.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ønsker du hjælp til din maleropgave?

Det er ikke alle maleropgaver, der er lige sjove. Måske synes du slet ikke, at noget malerarbejde er sjovt. Ønsker du hjælp til en maleropgave og sikkerhed for et professionelt resultat, kan vi hos MalerKanonen hjælpe dig godt i mål. Kontakt os for en uforpligtende snak og et godt tilbud på din maleropgave.

 

Ofte stillede spørgsmål om fejl ved indendørs malerarbejde

Hvorfor er forarbejde så vigtigt, når jeg maler indenfor?

Godt forarbejde sikrer, at overfladen er klar og jævn, hvilket resulterer i et pænere og mere holdbart slutresultat. Det kan inkludere reparationer, spartling, slibning og rengøring af overfladen.

Hvordan vælger jeg den rette maling til forskellige rum?

Vælg maling baseret på rummets funktion. F.eks. kan badeværelser kræve fugtbestandig maling, mens soveværelser kan have brug for en mere standard interiørmaling.

Hvorfor skal jeg male i lange, lige bevægelser?

Lange, lige bevægelser sikrer en jævn påføring af malingen, hvilket giver et mere ensartet og professionelt udseende. Det hjælper også med at male vådt i vådt, hvilket forhindrer synlige overgange.

Er det nødvendigt at male mere end én gang?

Ja, ofte er ét lag maling ikke nok for at opnå optimal dækning, især hvis den nye farve er meget anderledes end den oprindelige. Flere lag kan give et rigere, mere jævnt udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Rafal
Maler
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Tibor
Maler
Boris
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.