• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

3 fordele ved afvaskning af træværk før maling


Uanset hvilket træværk der skal males – inde eller ude – så er god forberedelse altid det værd. En del af den forberedelse omfatter afvaskning af træværk før maling. Men hvorfor bør du gøre det? Se nogle af fordelene her.

Skal hegnet eller skuret i haven males, så det igen kan se flot ud og holde til vejrets omskiftelighed? Eller er det hjemmets gamle døre eller karme, der trænger til fornyelse?

Uanset hvilken form for træværk, der skal males, så er afvaskning af træværket før malearbejdet påbegyndes vigtigt. Det har nemlig flere fordele for både træværket, hvad end det er indenfor eller udenfor, men bestemt også for dig.

Hos MalerKanonen har vi hjulpet mange danskere med maling af træværk rundt omkring i deres hjem. Derfor har vi også en klar holdning om, at det er vigtigt med god forberedelse og klargøring, inden man udfører malerarbejdet.

Afvaskning af dit træværk før maling giver bedre resultater.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor bør du afvaske træværk før maling

Afvaskning af træværk før maling af det påbegyndes har mange fordele, bl.a. synlige og  sundhedsmæssige fordele. Hos MalerKanonen kan vi især fremhæve disse tre fordele ved at vaske dit træværk, før det males:

1. Slip af med skidt og find ujævnheder

Afvaskning af træværk før maling gør det væsentligt nemmere at male træværket. Når du vasker træværket, fjerner du først og fremmest skidt og snavs. Men gammel og løs lak eller maling kan også blive tydeligt, hvis man blot maler ovenpå det. Rengøringen får altså også ujævnheder til at blive mere synlige, så du nemmere kan udjævne eller fjerne dem og dermed få en jævn overflade, der er nemmere at male på.

2. Gør malerarbejdet nemmere og flottere

Afvaskning af træværket får malingen til at sætte sig bedre på overfladen, så den holder længere. Når træværkets overflade er ren og jævn, hæfter malingen simpelthen bare nemmere og mere effektivt. Du reducerer i hvert fald risikoen for, at malingen skaller eller slipper, hvilket gør resultatet af malerarbejdet mere fuldendt og dermed flottere.

3. Reducer risikoen for skimmelsvamp, algevækst og råd

Afvaskning af træværk før maling minimerer også risikoen for bl.a. skimmelsvamp, algevækst og råd. Alle træoverflader – især udenfor – er udsatte overflader, så maler man oven på træværk, der ikke er rengjort og måske endda allerede har en smule skimmel- eller algevækst, så risikerer man at skabe optimale vækstbetingelser for disse, da de kan videreudvikle sig under malingen. Det er altså besværet værd at bruge tid på at klargøre træværket, inden det males. Det gælder udenfor såvel som indenfor.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få gode råd eller hjælp til maling af træværk

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med maling af træværk og ved derfor også en del om, hvor vigtigt det er med afvaskning af træværk før malingen påføres.

Har du brug for gode råd om rengøring af træværk, eller ønsker du hjælp til en maleropgave, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Du kan naturligvis også få et helt gratis tilbud på en maleropgave, der udføres af erfarne malere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.